Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?
Én pont az ellenkezőjét látom: az én környezetemben legalábbis az lát és él meg keveset a világból, aki dolgozik és mellette végzi a házimunkát (már ha nem valami különlegesen érdekes, vagy sok utazással járó munkája van). Reggeltől sokszor késő délutánig bent ül az ember az irodában, vagy dolgozik a gyárban, utána megy, bevásárol, megfőz, takarít és szinte el is telik a nap, másnap kezdődik az egész elölről, néha hétvégén is.
Ellenben akik nem dolgoznak (gondolok itt a jó anyagi helyzetben levő családokban élőkre) utazgatnak, szórakoznak, tanulnak, mindenféle körökbe, társaságba járnak, sportolnak, sokat olvasnak, művelik magukat, sok érdekes hobbijuk van, szóval sokkalta mozgalmasabb, tartalmasabb, érdekesebb életet élnek, mint akiknek az egész napjuk munkával telik.
Mondjuk ők mind olyanok, akiknek vannak tartalékaik is, befektetéseik, némi vagyonkájuk, tehát probléma esetén van mihez nyúlniuk, nem a semmibe élnek.
Na, a tobbsegnek nem emgy az erto olvasas, az kiderult.
A kerdes az volt, hogy "Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?"
13 oldal valaszbol kb 4-5 adott valaszt, a tobbi pont azt csinalta, amit nem ertek: elitelte azt, akinek ez jo. Ja, meg mellesleg nekiallt engem szapulni, ismeretlenul es meg en voltam a bunko, amiert meg mereszeltem vedeni magam.
"Kérdező, szerintem te hencegni jöttél ide, hogy irigykedjenek, mert egész nap semmit se csinálsz, és van félretett pénzetek. Légy büszke magadra... "
Nem hencegtem, csupan kozoltem a tenyeket az egyik kommentelo beszolasara. Azt nem tudom, a kisujjadbol szoptad, hogy nem csinalok semmit? Elfoglalom magam, ertelmes es hasznos dolgokkal es kepzeld, buszke is vagyok erte magamra. Sot, kapaszkodj meg, a parom is buszke ram.
Ha barki a legvaratlanabb idopontban betoppan, itt nincs kupi, nincs egy porszem se, nincs halalfaradt ferj/feleseg, neveletlen kolok.
Azt is megirtam, hogy ahol en elek -halistennek regota nem Magyarorszagon- teljesen normalis, ha a no nem dolgozik, sot, olyan is van, es azon sem utkozik meg senki, ha epp a ferfi az, aki a haztartast vezeti.
Sikerult azon is atsiklani a sok csodalatos, magasan kepzett, kivalo dolgozo es tokeletes haziasszony kommenteloknek, hogy a kerdest az itt adott valaszok ihlettek, amiket mas kerdesekre irtak.
Azoknak, akik valoban a kerdesre valaszoltak, koszonom, a tobbieknek javaslom, hogy keressenek mas temat, vagy ugorjanak be egy kicsit a munkahelyukre, hogy ertelmesen le tudjak foglalni magukat, hiszen szerintuk otthon ezt nem lehet.
Tovabbi kommentekre nem vagyok kivancsi, legalabbis reagalni nem fogok ra.
"Azt is megirtam, hogy ahol en elek -halistennek regota nem Magyarorszagon- teljesen normalis, ha a no nem dolgozik, sot, olyan is van, es azon sem utkozik meg senki, ha epp a ferfi az, aki a haztartast vezeti. "
Én efelett elsiklottam, mert nem volt kedvem átolvasni több oldalnyi választ. De pl. sógornőm USA-ban él, és ott teljesen megszokott dolog, hogy a feleség otthon van. Ott kevesen ütköznek meg ezen, mert a férfiak sokszor keresnek úgy, hogyha ne adjisten munkanélkülivé válni, akkor tudtak eleget félretenni. Egy amcsi fórumon biztos más válaszokat kapnál.
"Ha barki a legvaratlanabb idopontban betoppan, itt nincs kupi, nincs egy porszem se, nincs halalfaradt ferj/feleseg, neveletlen kolok. "
Neveletlen kölök lehet nincs, de neveletlen asszony az akad nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!