Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?
ja nem hurrogsz le senkit ugye , olvasd már ezt a kérdést:
én anno feladtam a karrieremet, állásomat, közösen vállaltunk gyerekeket, ő ugyanúgy akarta, mint én. cégemet felszámolták, segítségem nincs, munkát nem tudom, hogy milyet és 3 gyerekkel hogy találnék. amikor vállaltuk a gyerekeket, benne volt, hogy én csak részmunkaidőben tudok majd dolgozni.
ja nagyon a gyerekekről van szó... ami nem neked tetsző válasz, azt leszólod, de amint látod itt senki nem ért veled egyet, mert mi akarunk valamit kezdeni az életünkkel!
főállású anyasági tamogatas
Ja több 100e :D
meg dolgozni mellette? ha meghallják, hogy akár 1(!!!)g gyereked is van, már nem kellesz, főleg 3 gyerekkel, egyedülállóként, gondolkozzál már!
"Az, hogy te is ugyan olyan szarba lennél férjed nélkül mint az a kérdező, a gyet 25 ezret meg a hajadra kenhetnéd."
Mint korábban mar irtam, van eleg komoly megtakarításunk a kettőnk néven, igy nem lennek "szarba" Hosszú évekig meg tudnek élni abból a pénzből.
Nem olvastam végig ezt a rengeteg választ, nekem az a meglátásom, hogy az emberek úgyis elítélnek, bármit csinálsz.
Ha egy gyereked van, akkor mikor jön már a második, ha három, akkor már szaporodtok, mint a nyulak. Ha egy sem, akkor önző vagy.
Ha nem dolgozol, akkor élősködsz, ha dolgozol, akkor karrierista vagy, és nem törődsz a gyerekeiddel. Ha férjnél vagy, akkor a férjed papucs, és te zsaroltad ki a házasságot, ha nem vagy férjnél, akkor még elvetetni sem tudtad magad. Ha párkapcsolatban vagy, akkor úgyis megcsalnak, vagy meg fognak csalni, ha nem vagy párkapcsolatban, akkor túl nagyok az elvárásaid.
Akinek van élete, az egyrészt nem gyárt ilyen elméleteket, másrészt nem foglalkozik túl sokat mások véleményével.
Építsd szépen az életedet, úgy, ahogy neked tetszik, ahogy boldog vagy, és ne foglalkozz mások véleményével.
van eleg komoly megtakarításunk a kettőnk néven,
Ja de ha jön egy új cunci, akkor majd szépen a férjed leveszi a számláról, eldugja stb, te sem lehetsz ilyen naív! DE látszik, hogy az vagy, biztos max 22 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!