Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?
"mert ha apucinak unalmas lesz, hogy csak a wc tisztásról meg pelenkáról lehet anyucival beszélni, akkor szerető, anyuka meg ott marad, és sír. "
Ez mennyiben függ ossze a haztartasbeliseggel? Kizárólag inteligencia kérdése. Egy hulye el igen nehez barmibol is beszélgetni, értelmes emberrel pedig nincs olyan téma, amit ne lehetne kivesezni,
"mindenki úgy szolgáltatja ki magát, ahogy akarja, de azokat meg te ne nézd le, akiknek több van az életükben mint a takarítás/gyereknevelés, mert ezeket anyák millió is megteszik munka mellett! mert ha a gyereke mennek fősulira, otthon ülsz és nyalhatod a piszkot egész nap, tartalmas élet."
Hol láttad, hogy elnéztem bárkit is, kedves kommentelő? Idézed, kérlek.
ez ilyen nők úgy állítják be mintha egy 4 szintes 5hektáros farmon kéne minden nap 8 órát takarítani :) ja és laknak kb 60 nm2-en, amit max 1óra alatt ki lehet takarítani, aztán lehet leülni ide szidni a dolgozó nőket :)
meg a gyereknevelés is 0-24es meló ha már óvodás/iskolás ugye?!
mit csinálnak ezek egész nap???
30: Akkor meg ne MÁS KULTÚRÁBAN élő nőktől kérdezd, hogy ahol Te élsz, ott vajon miért ítélnek el. KÉRDEZD ŐKET!
Hát honnét a fészkes fenéből tudhatjuk más gondolatait? Csak azt tudjuk, ha ITT élnél, mi lenne az oka annak, ha elítélést élnél meg!
Meg egyáltalán is mi a fészkesnek érdekel téged, hogy elfogadtasd a saját életmódodat olyanokkal, akik máshogy akarnak élni? Mi a lfaszt akarsz kicsiholni ebből a topicból?? Mi a célod? Mit vársz? Mivel lennél elégedett? Mit akarsz az olvasóktól?? Mert úgy látom, NEM az, hogy megadjuk a választ a feltett kérdésre!!!
"ez ilyen nők úgy állítják be mintha egy 4 szintes 5hektáros farmon kéne minden nap 8 órát takarítani :) ja és laknak kb 60 nm2-en, amit max 1óra alatt ki lehet takarítani, aztán lehet leülni ide szidni a dolgozó nőket :)
meg a gyereknevelés is 0-24es meló ha már óvodás/iskolás ugye?!
mit csinálnak ezek egész nap???"
Nos, en személy szerint egy háromszintes házban elek es nem kell napi 8 órát takarítani. Max napi 2 ora szukseges a rendfenntartáshoz. A maradék időben -a tobbi háztartási munka es főzés mellett, ami max plusz 2-3 ora mindennap- lefoglalom magam. Nyelvet tanulok, kotok, horgolok, önkéntes könyvtáros vagyok a gyerekem iskolájában, intéztem a számlákat, olvasok, ellatom a házi állatokat, rendben tartom a kertet. Nem szoktam unatkozni. Szidni meg nem szoktam senkit, pláne olyat nem, akit nem is ismerek.
Nyelvet tanulok, kotok, horgolok, önkéntes könyvtáros vagyok a gyerekem iskolájában, intéztem a számlákat, olvasok, ellatom a házi állatokat, rendben tartom a kertet.
Na én is otthon maradnék kötögetni, de még nem vagyok nagymama :D Hasznosan töltöd az időd, ez a lényeg.
"31: És az intelligencia ott kezdődik, hogy le tudjuk írni helyesen az intelligencia szót!"
Az nem inteligencia, hanem helyesírás, okoska, a problema pedig annyi, hogy az eszköz, amin írok Szotarprogramot használ es időnként jobban tudja, hogy mit akarok írni. Igy aztán bizony van helyesírási hiba, nincs ékezet, sot olyan is van, hogy egész mas szót ir, mint amit en akartam. Mivel gyorsan írok, nem mindig nézem, jphogy helyes e. De ez legyen a legnagyobb problémád.
"Na én is otthon maradnék kötögetni, de még nem vagyok nagymama :D Hasznosan töltöd az időd, ez a lényeg."
En sem vagyok meg nagymama, eleg sokáig nem is leszek, de ne zavarjon. Viszont igazad van, valoban hasznosan töltöm az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!