Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben,...

Mit tegyek ebben a helyzetben, lassan az őrületbe kerget?

Figyelt kérdés

A barátnőm 1 éve kezdett könyörögni,hogy vegyem feleségül,mert neki ketyeg a biológiai órája.(23 éves volt akkor)Mivel én egy elhamarkodott házasság válása után vagyok-gyerek nincs- úgy gondoltam én még nem szeretnék nősülni,se családot.Bár meg van hozzá mindenem ,lakás,autó,jó fizetés stb,mégis úgy éreztem,hogy én nem vagyok rá felkészülve,és meg kell mondanom,az érzéseimben sem voltam biztos.A bnőm havi rendszerességgel szedte a fogamzásgátlót,így én nem védekeztem.Egyik nap azzal állított elő,hogy 11 hetes terhes.Azt hittem rosszul hallok.Hiszen gyógyszert szed,hogyan lehet ez.Ő állította akkor,hogy gyógyszer mellett lett terhes.Lehet,hogy most sokan szemétnek tartanak,de az én reakcióm az volt,hogy azonnal orvos,nekem nem kell gyerek.Mindenhol csak azt olvastam,hogy a gyógyszertől még akár károsulhat is a magzat.Szóval állt a bál,de ő nem engedett,megtartotta.

Az egyik veszekedés alkalmával,amikor ismételten a betegségek lehetőségét hoztam neki fel,kifordulva önmagából közölte,hogy mit aggódom,egészséges lesz a baba,hiszen ő már hónapok óta nem védekezett.Ezt csak velem felejtette el közölni.Most teljesen magamba roskadva ülök,már szinte a depresszióba kerget ez a dolog.Belegondolva ebbe az egészbe,a páromat napról napra kiábrándítónak találom,nem azért mert terhes,hanem azért mert átvágta a fejem.Nem beszélve arról,hogy azóta olyan magabiztos,rendelkezik az én vagyonommal,a szüleit támogatja abból amiért én dolgozom meg.Már ott tartok,hogy elzavarom,mert nem akarok boldogtalanul élni.Nem kell sem Ő,és akármilyen szemetül is hangzik,de nekem a gyerekre sincs szükségem.Én nem akartam,ő erőltette rám.Mit tegyek,valami jó tanács érdekelne.Fordulhatok ebben az esetben bírósághoz,hogy engem átvertek?

2009. dec. 22. 08:17
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
87%
Igaza van az előttem szólónak/szóloknak:találsz Te magadnak rendesebb lányt is. Szerencsére nem mindenki olyan pénzéhes,mint egyesek... Minden jót! :)
2009. dec. 22. 17:06
 52/55 anonim ***** válasza:

12:22-akkor valahogy félre értettem.Azért csodálkoztam, hogy gyogyszer mellett gyerek.jo, lehet, de nehéz, szerintem.És igy hogy gyereket akart...

Szerintem is kedves kérdező, találsz Te jobb lányt, másat érdemelsz !Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 25. 13:11
 53/55 anonim ***** válasza:
55%
Rakd ki a nőt. Mikor az anyánál van rakd ki a cucait a ház elé cserélj zárat és minél elöbb hirdesd meg. Nem akkarod elvenni hiába tervezget. Legyél erős és ne hagyd magad mert egy életre a nyakadon marad.
2010. jan. 1. 20:40
 54/55 anonim válasza:

"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, ... kitiltás jár..."

Csak úgy az esztelenek figyelmébe ajánlanám. Kár hogy nincs aki betartassa.

És akkor egy esztelen reakció erre, részemről. Mit csinálok én, ha van sok pénzem és egy ilyen helyzetbe kerülök? Amm mindegy ám, de nekem nincs szívem.. Mondani szokták. És hogy miért? Na pont ezért. Mert nem akarok ilyen helyzetbe kerülni. Viszont ha kerülnék, nem haboznék cselekedni.

Ez főleg az olvasóknak, de a kérdezőnek is:

Ellenben én ezt a világszemléletemet kinőttem és egy boldog párkapcsolatban élek. Sajnos az elején én is tapasztaltam, hogy milyen mélyen szántó tud lenni egy abortusz. De csak ha az ember foglalkozik vele. Én azt tettem. De legyen mindenkinek egy csöppnyi józan esze, hogy a filmekkel ellentétben 70% hogy a nők a hibásak. És IGEN, ha annyira a gyermek jövőjét nézi mindenki, tekintsétek az abortuszt a legjobb megoldásnak. Mindenkinek könnyebb és a gyermek nem lesz még véletlenül sem hátrányos helyzetű.

Elsősorban a kérdezőnek:

Amúgy meg nincs jobb ötletem, minthogy ha van hova mennie, útjára engeded a leendő anyát. Mondjuk úgy elküldöd a francba. Gyerektartást fizeted, megadsz neki sok mindent, bumm. (csak ne oly módon hogy pénzért járjon hozzád.. nyilván) De egy bíróságot is megérne. Bár lehet, hogy hamarabb kellett volna, de megéri még szerintem így is. HA TE magad akarsz belőle bíróságot. Ha nem, akkor ilyenen ne törd magad. Ahogy előttem sokan mondták, szokj hozzá az apa fogalmához. De ha sikerül kitenned, akkor a csecsemőkor úgyis kimarad. Egy gonddal kevesebb. Én is egy ilyen gyermek voltam. Annyi különbség, hogy nem megfogás céljából jöttem világra, de az édesapám kitette anyám szűrét, mondván ő nem képes egy nővel élni. És lám nem gyűlölöm az apámat. Sőt még azért sem követelőzök hogy nem fizetett gyermektartást egy bizonyos idő után. Ilyen téren hamar benőtt az agyam. Mondjuk úgy kemény a koponyám. Nőben ne bízz. (Elsőre az anyámon kellett tapasztalnom) Egy darabig csak mondtam.. Láttam... Majd megtapasztaltam. Bőven nagy ívben küldök el minden közeledő nőt a közelemből, mert nagyon aljasok és ha elterjed, hogy akad mit költenem, vagy épp valakinél van protekcióm és szeretem azt olyanra "pazarolni" aki megérdemli... (Ez sem én vagyok) Akkor rögtön hemzsegnek. Relatív, de biztos, hogy egy kéten kb 3 nap van amikor ne valaki seggnyalását hallgatnám.

Sajnos egy ember élete lett a tétje, de vedd úgy, hogy ez egy lecke. És jól jegyezd meg. A nők aljasok.

Természetesen elnézést kérek a olvasó hölgyektől, természetes, hogy rengeteg kivétel van. Ők azok akik nem nyomulnak mint a vaddisznó. Ezért is nehéz rájuk találni. De így legalább megbecsüljük őket.

Ezt sose feledd. És ha kell valami, csak szólj. :)

A bunkókra meg tegyél nagy ívben. JA! És a barátok. Tartsd őket olyan közel magadhoz amennyire lehet. Életstílusodat nem ismerem, de ahogy mondtad pörgős voltál. EZT hozasd vissza a haverjaiddal. Ha semmi kedved. Hát akkor is.. Mondd meg a legjobbaknak, hogy a cél a pörgés, vessék be magukat. Egy vagy sok jó kiadós bulizás alacsony létszámmal dúrván tud segíteni. Persze drogokat ne szedj és alkoholistává sem kell válnod, csupán add meg a módját a stresszoldásnak. Bármelyik pszichológust megkérdezheted. Ők ezt tanulják. Az alkohol a világ legerősebb nyugtatójánál és antidepresszáns gyógyszerénél is hatásosabb és gyorsabb. Ezt tanultam a főiskolán. :D

Nemhivatalosan partyservice a foglalkozáss.... dekor, hangcucc, ember. (ezek bizonyára neked is megvannak) Viszek mindenkit és megfüstöljük az asszonyt! Na de ám csak viccelek. Sajnálom, hogy így megszívtad. Segíteni nem tudok én jóval szegényebb lehetek nálad.. De Ami most a legfontosabb, azok a barátok. A házasságot meg KOMOLYAN mondom felejtsd el. Gondold át az egészet anyagilag. Ha házasodsz. Váláskor felezés van. Viheti a kocsidat a házadat.... NE hagyd hogy uraklodjon. És ami a legjobb, haa saját fegyverével támadsz. Nem ismerem a lányt. Biztos vannak érdekes dolgok, amik az agyadra mennek. Hülyeségnek hangzik de csináld vele te is ugyanazt. Akkor is ha észreveszi és ezért leszól, hogy gyerekes. Vásárlás, ilyesmi megoldható. Groby például. 20k fölötti rendelésnél házhoz szállítás ingyen. :) De van futáros ismerősöm is aki olcsóért csinál hasonló bevásárlást nénikéknek. :) Kocsival persze. Na sebaj. Megvolt a magam reklámja. De csak hülyülök. Viszont tényleg gondolj át mindent. Legfőképpen az anyagi dolgokat. Az osztozkodást, ilyesmit. Ha mást nem pár napra fizess meg egy ügyvédet és mondd el neki mi van. Őt pedig kérd meg, hogy mindenről világosítson fel. Pl ha egy lakcímre vagytok bejelentve X éve, az már élettársi kapcsolatnak minősül és már akkor is joga van az elköltözéskor követelőzni. Pontos adatokat nem tudok. Ha ilyenben kérsz segítséget talán még tudok is.

Csak fel a fejjel. És ha a nőt nem szereted, akkor a PÉNZRE koncentrálj. Hülyén hangzik de tesem akarhatod hogy egy ilyen ..... elvigye a vagyonod. A gyermek az más tészta. Egy gyermeknek 2héttel a megfoganás előtt vannak jogai. Tudtad? Ez tényleg így van. Ha tervezel gyereket már akkor vannak jogai. Fura. De ez már fölösleges okoskodás. Mint a mondanivalóm fele.

A lényeg (és a valósághoz szükséges dolgok): BARÁTOK és PÉNZ

2010. jan. 12. 02:17
 55/55 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veletek a kérdés kiírása óta????
2010. júl. 25. 23:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!