Mit tegyek ebben a helyzetben, lassan az őrületbe kerget?
A barátnőm 1 éve kezdett könyörögni,hogy vegyem feleségül,mert neki ketyeg a biológiai órája.(23 éves volt akkor)Mivel én egy elhamarkodott házasság válása után vagyok-gyerek nincs- úgy gondoltam én még nem szeretnék nősülni,se családot.Bár meg van hozzá mindenem ,lakás,autó,jó fizetés stb,mégis úgy éreztem,hogy én nem vagyok rá felkészülve,és meg kell mondanom,az érzéseimben sem voltam biztos.A bnőm havi rendszerességgel szedte a fogamzásgátlót,így én nem védekeztem.Egyik nap azzal állított elő,hogy 11 hetes terhes.Azt hittem rosszul hallok.Hiszen gyógyszert szed,hogyan lehet ez.Ő állította akkor,hogy gyógyszer mellett lett terhes.Lehet,hogy most sokan szemétnek tartanak,de az én reakcióm az volt,hogy azonnal orvos,nekem nem kell gyerek.Mindenhol csak azt olvastam,hogy a gyógyszertől még akár károsulhat is a magzat.Szóval állt a bál,de ő nem engedett,megtartotta.
Az egyik veszekedés alkalmával,amikor ismételten a betegségek lehetőségét hoztam neki fel,kifordulva önmagából közölte,hogy mit aggódom,egészséges lesz a baba,hiszen ő már hónapok óta nem védekezett.Ezt csak velem felejtette el közölni.Most teljesen magamba roskadva ülök,már szinte a depresszióba kerget ez a dolog.Belegondolva ebbe az egészbe,a páromat napról napra kiábrándítónak találom,nem azért mert terhes,hanem azért mert átvágta a fejem.Nem beszélve arról,hogy azóta olyan magabiztos,rendelkezik az én vagyonommal,a szüleit támogatja abból amiért én dolgozom meg.Már ott tartok,hogy elzavarom,mert nem akarok boldogtalanul élni.Nem kell sem Ő,és akármilyen szemetül is hangzik,de nekem a gyerekre sincs szükségem.Én nem akartam,ő erőltette rám.Mit tegyek,valami jó tanács érdekelne.Fordulhatok ebben az esetben bírósághoz,hogy engem átvertek?
Annak üzenem,aki felelőtlennek tart,és pocsék apának.
Talán én ismertem félre a bnőmet,ő nagyon is kiismert engem.
Mint írtam ,nem a gyerekkel akarok kiszúrni,hiszen ő nem tehet az anyja aljas tettéről.Én őt támogatni fogom,amennyire tőlem telik.De az ANYÁT NEM!!!!!!!!!
Tartsál szemétnek,bár szerintem nőből vagy,mert és hasonló módon szereztél,vagy akarsz szerezni magadnak valakit.Csak nem gondolom,hogy nem lehetett volna még várni ezzel az egésszel,amíg kiforrja magát a kettőnk kapcsolata.Én is azt gondolom,hogy ebből nem lenne jó házasság,a gyerek a nem fogja megváltoztatni az érzelmeimet az anyja iránt,mivel mindig bennem lesz az a tudat,hogy milyen módon jött szegénykém a világra.
Hát, téged jól átvágtak, barátom!
én abban nem vagyok biztos, hogy a bíróságon kinevetnének, kérdés, megérné-e az akár több éves procedúrát.
Nem adnék egy vasat sem.
A gyerek viszont tényleg nem tehet semmiről, vele érdemes törődni.
Kihajítani a nőt, terhesen, nem a legjobb ötlet.
Minden kapcsolatot megszüntetnék vele, kapjon az eszéhez, ilyet senkivel nem lehet csinálni.
Ebből sajnos, jól nem lehet kijönni.
Azt hallottam,hogy a bíróságon 1 apának nincsenek jogai.Mivel nem tudom ezt bizonyítani,így biztos nehéz helyzetbe kerülök.
27 éves vagyok,és majd tényleg szeretnék 1x családot,de azt tudatosan szeretném tenni,szeretnék örülni a gyerekemnek,ott lenni a vizsgálatokon,a szülésen,de ehhez azt gondolom,hogy 1 olyan társra lenne szükségem,akiben megbízok,akivel úgy érzem boldogan fogok élni.Aki kiveszi a részét a családi teendőkből,ha nem gyereket nevel,akkor dolgozik,tehát tudjunk együtt működni.Sajnos a jelenlegi nő erre képtelen.Késő bánat,de hamarabb kellett volna kidobnom,csak a terhessége előtt voltak ezért pozitív dolgai is.Mint írtam,én még hagytam volna kiforrni ezt a kapcsolatot,mert nem igazán voltam biztos az érzelmeimben.Ellenben most már biztos vagyok benne,mert kiábrándultam belőle.
Nő létemre azt kell, hogy írjam, szomorú, hogy vannak ilyen számító nők!
A legaljasabb dolgok egyike amit nő művelhet az, hogy így esik teherbe és így akarja megfogni a férfit (jelzem:ez nem megoldás).
Te életed, csak te hozhatsz döntéseket, de mivel véleményeket vársz hát én is leírom.
A bíróságot hagyd, de az esküvőt is.
Ne érdekeljen, hogy ők már tervezgetik, ne hagyd, hogy elrontsák mindannyiatok életét.
Ennek úgyis válás lenne a vége rövid időn belül, szerintem érzed magad is, kíméld meg magad a felesleges procedúráktól.
A barátnőd jellemét már kiismerhetted, döntsd el, kell-e neked egy ilyen nő, szeretnél-e vele megöregedni jóban-rosszban...
Ha nem, add meg magatoknak az esélyt az újrakezdésre, boldogságra minél hamarabb.
A gyereket valóban nem kell ezért büntetni, de az bőven elég ha anyagilag támogatod és találkozgattok, nem egy gyermek nőtt fel így, emiatt ne érezd rosszul magad.
Viszont az anyát nem vagy köteles elfogadni csak azért, mert felcsináltatta magát.
Sok sikert neked az élethez!!
És
Ez tényleg egy csapda. Vállalja valaki a boldogtalanságot fiatalon és az átvertség egyre mélyülő megkeseredett depresszióját...vagy huszárvágással tegyen rendet?...oké, de akkor meg lecsúszik emberileg, a saját gyerekét 'dobja ki a hóra'.
Én nő vagyok, végtelenül elítélem a manipulálást és a ravaszdi játszmázásokat. Bárki teszi. Bár lássuk be...azért ez inkább női sport. (ellenben a férfiaké a szeretősdi...és az sem sokkal korrektebb)
Szóval, amit én a helyedbe tennék, az tényleg: az erő. Eléállnék: nincs házasság, nincs együttélés, csalódtam, erre jövőt nem lehet alapozni és nem játszom el azt a hülye bohózatot, hogy így élem le az életem. A gyerekemnek mindent biztosítok. Ez még akkor is kötelességed, ha átvertek.
Beszélj ügyvéddel, az élettársi kapcsolatokra hogyan vonatkozik a láthatás és a többi jogi lehetőség.
Nem lesz könnyű ez a helyzet még akkor is ha megúszod a legkisebb rizikóval (kilép a nő az életedből)...mert lázíthatja ellened a gyereked, a későbbi párod ellen...stb...stresszes helyzetek sora, ismerem.
Intelligensen és határozottan kell intézni, és adott esetben segítségbe venni pszichológust is, hogy átsegítsen a nehéz helyzeteken.
De ne házasodj.
Egy jó ügyvéd bármit meg tud csinálni.Ahhoz meg nem kell ügyvéd, hogy azt mondd neki, hogy szakítassz és nem veszed el.Senki nem kényszeríthet a házasságra. Jogod van külön élni tőle és majd vagy te vagy a bíróság eldönti, hogy mennyit kell neked fizetni,de azt értéktárgyakban add,ne pénzben.
Ha elveszed feleségül, rosszabbúl jársz és a gyerektartás is többe fog neked kerülni és a csaj is kiforgathat a vagyonodból, még most ccselekedj!!!
25/L
szegény, nagyon sajnállak:( hihetetlen, hogy 23 évesen valaki ennyire felelőtlen, gyerekes és idióta legyen!!!:( mi az, hogy biológiai óra? én is hasonló korú vagyok(22), de nagyon kiakadnék(nem is tudom mi a megfelelő szó rá), ha most lenne gyerekem, olyan korai még!(egyetemista vagyok, mellette dolgozom, később utazgatni szeretnék, még egy nyelvvizsgát akarok szerezni, sokat szórakozni még). szerintem is a csaj a pénzedre ment, meg, hogy neki később se kelljen melóznia esetleg...
teljesen biztos vagy benne, hogy tied a gyerek? mert ezek után én azon se csodálkoznék, ha...:(
egyébként olyan lehet, hogy valaki gyógyszer mellett lesz terhes, egy barátnőm is így járt, pedig ő nagyon nem akart gyereket, a babája hála istennek egészséges lett, és ő is belerázódott az anyaságba.
mondd el a lánynak, hogy kiszerettél belőle, nem akarod feleségül venni, sőt szakítani akarsz(már ha tényleg ezt akarod), de a gyereket mindenben fogod támogatni, emiatt nem kell aggódnia. sok sikert, majd írj, hogy mi lett a vége!
az ilyen idiota nők miatt van páromnak is "üldözési mániája"...23évesen ketyegő biologiai ora...uganmár...az 35 felett ketyeg csak...egyidős vagyok vele,enyém miért ne ketyeg?pedig megvan a megfelelő pasi,hasonlo adottságokkal mint te,mégse kellene még gyerek...majd 10 év mulva...
(pasi lennék,nem biznék abban,hogy a csaj minden nap beveszi a bogyoit,eleinte párom is nézte minden este,h bevettem:D...jogosan,még nem ismert annyira)
szépen kiteszed,pátyolgassák a szülei,ha már hülye volt,nem a te dolgod,majd ha megszületika baba,akkor őt támogatod...addig nincs tulsok dolgod...éld az életed,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!