Mit tegyek ebben a helyzetben, lassan az őrületbe kerget?
A barátnőm 1 éve kezdett könyörögni,hogy vegyem feleségül,mert neki ketyeg a biológiai órája.(23 éves volt akkor)Mivel én egy elhamarkodott házasság válása után vagyok-gyerek nincs- úgy gondoltam én még nem szeretnék nősülni,se családot.Bár meg van hozzá mindenem ,lakás,autó,jó fizetés stb,mégis úgy éreztem,hogy én nem vagyok rá felkészülve,és meg kell mondanom,az érzéseimben sem voltam biztos.A bnőm havi rendszerességgel szedte a fogamzásgátlót,így én nem védekeztem.Egyik nap azzal állított elő,hogy 11 hetes terhes.Azt hittem rosszul hallok.Hiszen gyógyszert szed,hogyan lehet ez.Ő állította akkor,hogy gyógyszer mellett lett terhes.Lehet,hogy most sokan szemétnek tartanak,de az én reakcióm az volt,hogy azonnal orvos,nekem nem kell gyerek.Mindenhol csak azt olvastam,hogy a gyógyszertől még akár károsulhat is a magzat.Szóval állt a bál,de ő nem engedett,megtartotta.
Az egyik veszekedés alkalmával,amikor ismételten a betegségek lehetőségét hoztam neki fel,kifordulva önmagából közölte,hogy mit aggódom,egészséges lesz a baba,hiszen ő már hónapok óta nem védekezett.Ezt csak velem felejtette el közölni.Most teljesen magamba roskadva ülök,már szinte a depresszióba kerget ez a dolog.Belegondolva ebbe az egészbe,a páromat napról napra kiábrándítónak találom,nem azért mert terhes,hanem azért mert átvágta a fejem.Nem beszélve arról,hogy azóta olyan magabiztos,rendelkezik az én vagyonommal,a szüleit támogatja abból amiért én dolgozom meg.Már ott tartok,hogy elzavarom,mert nem akarok boldogtalanul élni.Nem kell sem Ő,és akármilyen szemetül is hangzik,de nekem a gyerekre sincs szükségem.Én nem akartam,ő erőltette rám.Mit tegyek,valami jó tanács érdekelne.Fordulhatok ebben az esetben bírósághoz,hogy engem átvertek?
Tedd ki a csajt, vannak szülei, menjen hozzájuk.
Az előzőekre reagálnék; nehogymár egy férfi ne mondhassa azt, hogy nem kell gyerek neki. Joga van dönteni afelől,hogy a későbbiekben kit akar támogatni,mivel a gyerektartás nem fakultatív. Nem a kérdező a szemét, hanem az ilyen alja nő.
Az utolsónak üzenem!
Nem tudom,hogy nő vagy férfi vagy,de a leveledből az jött le,hogy 1 kielégítetlen,az élet megkeserített alakja vagy.
Esetleg ha nő vagy Te is így fogtad meg a párodat?
Ha meg férfi,akkor mikor dugtál utoljára?Az agyadra ment a fehérje?
A többieknek viszont köszönöm a tanácsokat,igen ,abban én is egyetértek,hogy szegény gyerek nem tehet arról,hogy a világra jön.Én a nevelését nem akarom bevállalni,de természetesen anyagilag támogatni szeretném,de csak őt és nem az anyját.Azt gondolom,hogy az én ajtóm előtte mindig nyitva lesz.Mivel eddig 1 életvidám pasi voltam,abban reménykedem,visszanyerem idővel a régi énemet és a gyerekemnek is tudok átadni az élet örömeiből.Nem a gyerekre haragszom,hanem a helyzetre,amitől szegénynek meg kell születnie.
A csaj szemét volt, ez tény.Neked van pénzed, szóval ha elfajúlna a dolog te tudsz egy jó ügyvédet fogadni.Szóval mondd meg neki, hogy szemét volt veled,mert a tutodon kívűl abbahagyta a gyógyszert, szóval vállalja a felelősséget.tartsa meg a gyereket,de téged zárjon ki az életéből.Hagyd el, pakold össze a cuccait és "dobd" ki a csajt. Én is szeretnék gyereket már,de sose tennék ilyet a párommal, hogy becsapom, csak hogy velem maradjon.sőt ezzel még ártanék is a kapcsolatunkon, ha így tőrbe csalnám. A gyereket támogathatod, de le is mondhatsz róla. De ha támodatod, akkor inkább vegyél neki ezt azt, nehogy a végén az utalt lóvét a csaj költse el.Szóval ha gondoskodni akarsz a gyerekről, akkor ne pénzt adj, hanem vegyél kaját, ruhát, tanszereket, ajándékokat, fizess be a bölcsibe, oviba stb.,de a lánynak nehogy pénzt adj!!
Dobd ki minél előbb,amíg még nem húzza rá az újjadra a gyűrűt,mert onnantól nehezebb az elválás és akkor már több joga lesz a vagyonodhoz.
08:38!
Szerintem kicsit fogd vissza magadat!!Az a nő átverte!Képzeld magad a Kérdező helyébe!Könyörög neked egy 23 éves nő-mondván ketyeg a biológiai órája.Te ezt hülyeségnek tartod,és nem veszed el.Mint mindenki,ebben a párkapcsolatban is szokás szeretkezni....majd egy nap elédáll:-Drágám!11 hetes vagyok!
Mit tennél?Valószínű most el kell venned...
2 lehetőséged van:
1.Elveszed
a: Lagzit csaptok,megszületik a baba,és talán a nő észhez tér,és már nem a pénzedért szeret.Boldogan éltek,míg meg nem haltok....
b: Lagzit csaptok,megszületik a baba,és az is feltehető hogy a nő alkoholista lesz-és ezzel a padlóra küld...
c: Lagzit csaptok,megszületik a baba,és a "kedves" kis újdonsült feleségeddel rosszban lesztek,majd 50 évesen rádöbbensz mit kellett volna másképp csinálni,és azon tanakodsz,miért ezt a nőt választottad???
2.Nem veszed el
a: Nem veszed el, és akár a bíróságra is elmehet,hogy följelentsen:csináltál egy gyereket neki,és te csupán csak nem akartad megtartani és ezért elhagytad...
b: Nem veszed el, és az utcára kerül(hajléktalan lesz)/vagy alkoholista.
c: Nem veszed el, és nagy hisztit csap,esetleg öngyilkos is lesz.
d: Nem veszed el, és nagy hisztit csap,esetleg a szüleidet is ellened fordítja...
e: Nem veszed el, és Ő ezt tudomásul veszi,majd elköltözik egy másik férfihoz-mert már esetleg megcsalt:S.
Na melyiket választanád 08:38???Ez a férfi csupán meg van kicsit keveredve mert azt sem tudja mit csináljon!!Azért ennyi idő alatt ne ítélkezz senki felett!!!
És a helyesírási hibákért bocsi.
UI:Csak kitartás!vagy pakold össze a cuccait és na csokkolom
Nézd, kezeld külön a dolgokat.
Gyereked lesz, ez tény. Ezzel nincs mit kezdeni, kezdj el megbarátkozni a gondolattal. Hogy fizetsz, az egyértelmű. Ha meg tudsz barátkozni a gondolattal, akkor tartod majd vele a kapcsolatot, ha pedig nem, akkor nem tartod vele a kapcsolatot.
A csajt nem szereted, sőt kiábrándultál belőle, tehát ami esetleg eddig volt érzelem, az is elmúlt. Egyértelmű, hogy ebben a helyzetben balgaság lenne megházasodnod.
Tehát szépen leülsz vele, megbeszéled, hogy benned mi vezetett ehhez a helyzethez és szépen elválnak útjaitok. Előre közöld, hogy vállalod a gyereket és gondoskodni fogsz róla természetesen. Ne ezen kelljen neki terhesen aggódnia, azért ez a minimum. Tehát szépen apaságit aláírni és utólag is igazolható módon (pl. átutalás, ez fontos!) fizetni. Számíts arra, hogy nem fog repkedni örömében, de hát ez van. Csak azért, mert félsz a szakítástól, nem fogsz házasodni, gondolom... Szóval leszel minden, csak kedves ember nem. A fizetéssel nem tudsz mit tenni, jobb, ha önként előre bevállalod, mivel a bíróság úgyis kötelezni fog. Hogy mennyit fizess, azon úgyis vita lesz... De csak a baba születése után fizetsz majd, értelemszerűen. Én elkezdenék a születése napjától szépen utalni egy általam kigondolt összeget, aztán ha nem tetszik neki, majd elmegy a bíróságra, ott a bíró látja, hogy te első naptól fizettél, milyen jó fej vagy, jó esély van rá, hogy nem emelteti meg a fizetnivalót, a párod meg fizetheti a perköltséget...
Esetleg anyukájáékhoz is elmehetsz és velük is megbeszélheted normális hangnemben, hogy nem ezt vártad tőle, te ettől teljesen kiábrándultál, tudta a kedves lánya, hogy te még nem szeretnél gyereket, ennek ellenére titokban nem szedte a gyógyszert, te kiábrándultál teljesen, ez az oka annak, hogy szakítotok. Ott is közöld, hogy az anyagi következményeket természetesen vállalod. Hátha legalább ők nem fognak rád kígyót-békát kiabálni.
Azért ha addig is a pénzedet szórja, meg az esküvőt szervezi, nem ártana mielőbb szólnod neki és szakítani vele.
Én mondjuk nem várnék vele semennyit. De legalábbis a pénzem közelébe se jutna és a magabiztosságát lelőném úgy, hogy egyértelmű legyen: el a kezekkel a pénzemtől. Nem vagytok házasok!
Bírósághoz értlemeszerűen nem mehetsz, a férfiaknak tisztában kell lenni vele, az a védekezés biztos, amit ő csinál, ha nem akar gyereket. Ha a nő akar gyereket, nem számíthatsz arra, hogy ő biztos védekezik! Mert így jársz, mint te most.
Rosszul emlékszem, vagy a terhességi kiskönyvbe be van írva, hogy mióta nem szed gyógyszert? Ott biztos nem hazudott, ha tényleg van ilyen rublika... A védőnőnél tuti erről nyilatkozni kell, csk nem tudom, hogy a terhes könyvbe is be van ez írva, vagy nincs...
Ha nincs oda beírva, megpróbálhatod, hogy egyszer elkíséred a védőnőhöz és amikor esetleg nincs a közelben (pisi-minta adása), megkérdezed a védőnőt, hogy nincs-e gond a gyógyszer melletti teherbe eséssel, mert te aggódsz. Majd megmondja, ha szerencsét van, hogy ő mit tud... Egy próbát esetleg megér, a tisztánlátás végett, hátha sikerül megtudni az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!