Mit tegyek ebben a helyzetben, lassan az őrületbe kerget?
A barátnőm 1 éve kezdett könyörögni,hogy vegyem feleségül,mert neki ketyeg a biológiai órája.(23 éves volt akkor)Mivel én egy elhamarkodott házasság válása után vagyok-gyerek nincs- úgy gondoltam én még nem szeretnék nősülni,se családot.Bár meg van hozzá mindenem ,lakás,autó,jó fizetés stb,mégis úgy éreztem,hogy én nem vagyok rá felkészülve,és meg kell mondanom,az érzéseimben sem voltam biztos.A bnőm havi rendszerességgel szedte a fogamzásgátlót,így én nem védekeztem.Egyik nap azzal állított elő,hogy 11 hetes terhes.Azt hittem rosszul hallok.Hiszen gyógyszert szed,hogyan lehet ez.Ő állította akkor,hogy gyógyszer mellett lett terhes.Lehet,hogy most sokan szemétnek tartanak,de az én reakcióm az volt,hogy azonnal orvos,nekem nem kell gyerek.Mindenhol csak azt olvastam,hogy a gyógyszertől még akár károsulhat is a magzat.Szóval állt a bál,de ő nem engedett,megtartotta.
Az egyik veszekedés alkalmával,amikor ismételten a betegségek lehetőségét hoztam neki fel,kifordulva önmagából közölte,hogy mit aggódom,egészséges lesz a baba,hiszen ő már hónapok óta nem védekezett.Ezt csak velem felejtette el közölni.Most teljesen magamba roskadva ülök,már szinte a depresszióba kerget ez a dolog.Belegondolva ebbe az egészbe,a páromat napról napra kiábrándítónak találom,nem azért mert terhes,hanem azért mert átvágta a fejem.Nem beszélve arról,hogy azóta olyan magabiztos,rendelkezik az én vagyonommal,a szüleit támogatja abból amiért én dolgozom meg.Már ott tartok,hogy elzavarom,mert nem akarok boldogtalanul élni.Nem kell sem Ő,és akármilyen szemetül is hangzik,de nekem a gyerekre sincs szükségem.Én nem akartam,ő erőltette rám.Mit tegyek,valami jó tanács érdekelne.Fordulhatok ebben az esetben bírósághoz,hogy engem átvertek?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Még annak a válaszadónak is köszönöm,aki lepocskondiázott,mert legalább rájöttem arra,hogy nem csak az én barátnőm ilyen,hanem vannak még belőle.Még óvatosabb leszek innentől.Lesz esemény előtti tabletta,lesz esemény utáni,lesz a rendszeres,és hogy minden biztos legyen,még óvszert is veszek.Elköttetni csak azért nem köttetem el magam,mert tényleg szeretnék majd 1 szép családot alapítani.
Még egyszer köszönöm a válaszokat,mindenki segített,és végre döntöttem.Megy a nő ,a gyereket meg támogatni fogom.
Ne félj, nem minden nő olyan. csak kevés hányadunk.
A bizalmatlanság pedig megmérgezheti a következő kapcsolatodat...
A megoldás egyszerű: a csajt páros lábbal rúgd ki, viszont ha a gyerek megszületik, gondoskodj róla.
Legközelebb légy okos.
Az utolsónak válaszolnék!
Nem csinál,és csinált otthon semmit.Sokszor éjjel,éhesen értem haza a munkából és kongott az ürességtől a hűtő.De még 1 szelet kenyér se volt otthon.A szüleimhez kellett mennem kajálni.Nem mondom,hogy az ágyban rossz volt vele,de ez nem minden.Igaz,a mosógéppel kimosott,a fehér ruhákat szépen össze a színessel,de ez szinte lényegtelen is.vasalni már nem ért rá soha.De nem ezek a fontos dolgok.Nekem társra volt szükségem,és mint már írtam,vártam,hogy a kapcsolatunk kiforrja magát.Én nem voltam biztos sem a saját,sem az ő tiszta érzéseiben.
ÚÚÚÚÚ
Most elsőre el se, olvasom a válaszokat, nem akarom magam befolyásolni.De a barátnőd egy önző. Ketyeg a biológiai órája 23évesen?Nevetséges.Most várom a második gyerekemet 34 évesen és még mindig nem érzem azt hogy elkéstem volna.
Egyértelmű, hogy a barátnőd célja az volt, hogy bebiztosítsa magát.Mivel te korrekt voltál és megmondtad neki, hogy korai még a család, ezért mondom azt, hogy megérdemelné, ha elhajtanád. Ha egyedül döntött a gyerekvállalásban, akkor egyedül meg tudja oldani az életét is. Ha bírod a gyerektartást fizetni (mert ugye azt mondod jól keresel), akkor ezzel rendezd el a kötelezettségeidet.
Megérdemli a sorsát és majd később rinyálhat a meggondolatlan döntése miatt.
Nem szeretem az ilyen számító kis libákat.
Kedves kérdező.
Egyetértek veled, becsapott, ez a nő önző hülye p... Azt hiszem az ilyenekre szokták ezt mondani.
1. nem szabad elvenni, mert sose szabadulsz meg tőle
2. Fogod a holmijait, összepakolod, elviszed a szüleihez és lecseréled a zárat.
3. A szülés után havi rendszerességgel tartásdíjat fizetsz a baba után. Ha normális a nő, akkor tartod a kapcsolatot a gyerekkel, ha nem, akkor várd meg míg felnő. Pár barátodat azért avasd be a dolgokba, hogy mit művel a csaj, hogy ha később bizonyítanod kell mi a helyzet a gyereknek, akkor legyen ki tanúsítsa, hogy az ő vislekedése miatt nem tudtál vele foglalkozni.
4. te is hibás vagy, már régen tudtad, hogy ez a nő nem hozzád való, nem vagy vele boldog, és hogy milyen hisztis tyúk tud lenni, de mégis vele maradtál. A tanulság ebből nem az, hogy esemény utáni tablettákat tömködsz a következő barátnődbe :) hanem hogy észreveszed hogy ki milyen természetű! :) Vannak normális nők is.
6. a kérdésedre válaszolva sajnos senkit nem érdekel, hogy téged átvertek, a gyerek ugyanis nem tehet róla. Anyagi felelősséggel tartozol, de azzal nem, hogy a nőt is elveszed és kapcsolatot tartasz vele. Ha nem tud normálisan hozzá állni a dologhoz, akkor nem kell
Még egyszer, itt más nem segít, csak az, hogy határozottan haza viszed, mert különben nem fog békén hagyni. És nyugodj meg, nem csak te jársz ilyen cipőben.
31/N
10,02es vagyok.
JA ÉS ÜGYVÉD MINDENEKELŐTT!!!!!Nehogy utána majd olyan gyerektartásra tartson igényt mellyel a saját jólétét fedezi, hanem a gyerek szükségleteit. És mindet írass vele alá, hogy 5-10 év múlva ne mondhassa, hogy bezzeg te nem adtál semmit.
Nagyon kedvese,aranyosak vagytok,és tényleg jó olvasni mindenki válaszát.A megnyugtató,együtt érző szavak nagyon jól esnek,nem is gondoltam volna,hogy ennyien mellém állnak.
Azt hittem,majd kapom a női kritikákat,és pozitívan csalódtam.Köszönöm Nektek Hölgyek! És köszönöm a válaszokat a férfi társaimnak is.Legalább az ünnepekre kicsit kitudok lépni a depressziómból,mert érzem,hogy mellettem vannak sokan,még ha ismeretlenül is.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!