Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben,...

Mit tegyek ebben a helyzetben, lassan az őrületbe kerget?

Figyelt kérdés

A barátnőm 1 éve kezdett könyörögni,hogy vegyem feleségül,mert neki ketyeg a biológiai órája.(23 éves volt akkor)Mivel én egy elhamarkodott házasság válása után vagyok-gyerek nincs- úgy gondoltam én még nem szeretnék nősülni,se családot.Bár meg van hozzá mindenem ,lakás,autó,jó fizetés stb,mégis úgy éreztem,hogy én nem vagyok rá felkészülve,és meg kell mondanom,az érzéseimben sem voltam biztos.A bnőm havi rendszerességgel szedte a fogamzásgátlót,így én nem védekeztem.Egyik nap azzal állított elő,hogy 11 hetes terhes.Azt hittem rosszul hallok.Hiszen gyógyszert szed,hogyan lehet ez.Ő állította akkor,hogy gyógyszer mellett lett terhes.Lehet,hogy most sokan szemétnek tartanak,de az én reakcióm az volt,hogy azonnal orvos,nekem nem kell gyerek.Mindenhol csak azt olvastam,hogy a gyógyszertől még akár károsulhat is a magzat.Szóval állt a bál,de ő nem engedett,megtartotta.

Az egyik veszekedés alkalmával,amikor ismételten a betegségek lehetőségét hoztam neki fel,kifordulva önmagából közölte,hogy mit aggódom,egészséges lesz a baba,hiszen ő már hónapok óta nem védekezett.Ezt csak velem felejtette el közölni.Most teljesen magamba roskadva ülök,már szinte a depresszióba kerget ez a dolog.Belegondolva ebbe az egészbe,a páromat napról napra kiábrándítónak találom,nem azért mert terhes,hanem azért mert átvágta a fejem.Nem beszélve arról,hogy azóta olyan magabiztos,rendelkezik az én vagyonommal,a szüleit támogatja abból amiért én dolgozom meg.Már ott tartok,hogy elzavarom,mert nem akarok boldogtalanul élni.Nem kell sem Ő,és akármilyen szemetül is hangzik,de nekem a gyerekre sincs szükségem.Én nem akartam,ő erőltette rám.Mit tegyek,valami jó tanács érdekelne.Fordulhatok ebben az esetben bírósághoz,hogy engem átvertek?

2009. dec. 22. 08:17
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
31%

Kár h hagytad idáig fajulni a dolgot.

Ha érezted h gáz a csaj miért mardtál mellette?

A szavaidbol ugy érzem már teherbe esés előtt is gáz volt a csaj.

Akkor miért nem szakitottál vele????

Mert gyáva voltál és most itt az eredménye!

Remélem máskor okosabb leszel.

Sajnos meg kell ennünk amit főztünk.

Végre tedd azt amit jónak látsz!!!!

Az ő hazugsága nem ment fel téged sem a felelősség alól.

Csak a gyereket sajnálom.

2009. dec. 22. 10:15
 42/55 anonim ***** válasza:
95%
jaj Te tök cuki vagy:))) Boldog Karácsonyt Neked is:)
2009. dec. 22. 11:07
 43/55 anonim ***** válasza:
79%

:)

látod...nem is lesz nehéz becsajoznod. ebből a "kifingattak" sztoriból tök jól megélsz majd a nőknél.:)

2009. dec. 22. 11:16
 44/55 anonim ***** válasza:
56%
Csak még egy kérdés. Mióta voltatok együtt?
2009. dec. 22. 11:17
 45/55 anonim ***** válasza:
80%

Én szorítok neked, hogy kimássz a depressziódból, kellemes ünneped legyen és utána tiszta fejjel tudd átgondolni, hogy mit kell tenned, mi a legjobb neked és a picinek.

Véleményem csak annyi, hogy egy ilyen nőt ki kell tenni, a picit bízom benne szeretni fogod, ő tényleg nem tehet arról milyen anyja van.

Drukkolok, hogy meg tudd hozni a legjobb döntést!

2009. dec. 22. 11:35
 46/55 anonim ***** válasza:
81%
én azért csináltatnék egy apasági tesztet...
2009. dec. 22. 11:50
 47/55 anonim ***** válasza:
57%
Tegyük hozzá, hogy gyogyszer mellett nehéz teherbe esni.Nem hagyott ki 1 szemet sem?
2009. dec. 22. 12:22
 48/55 anonim ***** válasza:
87%

Boldog Karácsonyt kívánok én is Neked!

Kedvesnek, kulturáltnak tűnsz, fogsz találni rendes lányt is!

2009. dec. 22. 12:57
 49/55 anonim ***** válasza:
84%
12.22-nek: nem, hogy kihagyott egy szemet, hanem hónapok óta nem szedte a tablettákat. Pont ez a pláne, hogy a kérdező azt hitte, védekeznek, csak a hölgyemény annyira akart gyereket, hogy el sem mondta a párjának, hogy bocsi, rég nem védekezek.
2009. dec. 22. 14:04
 50/55 anonim ***** válasza:
56%

Szia !

Nem olvastam el az eddigi válaszokat , de szinte ugyan ez a helyzet nálunk , Unokatestvére Károly is így járt ! Állítólagos gyógyszer mellett fogant baba , akit nem is akarta hogy elvetesse a csaj , de ő is olyan mint a te barátnőd, kibirhatalan már , és ő is kiábrándult belőle , már haza menni sem volt kedve , inkább máshol volt stb!

Megunta és elzavarta a házából a csajt !

3 hét és megszül !

A babát a csaj már nem akarja így kénytelenek vagyunk mi (a családja ) felnevelni !Nem is kénytelenek .... mert mi akarjuk hisz etetni sem lenne pénze !

Légy erős , és ha úgy érzed akkor dobd ki , vagy beszélj vele , ha nem változtat ez lesz !

2009. dec. 22. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!