Divat lett utálni a karácsonyt?
Úgy veszem észre, hogy divat lett utálni a karácsonyt. Itt ezen az oldalon is, meg még tucatnyi fórumon nap mint nap olvasni, hogy egyre több ember utálja a karácsonyt. Feltettem ezzel kapcsolatban egy másik oldalon kérdést, és azt a választ kaptam, hogy mert nincs pénz ajándékra...stb.
Dehát könyörgöm! Ez a szeretet, a család ünnepe! Nálunk sem lesz ajándék, ilyen szegény karácsonyunk még sosem volt, de majd levágunk három tyúkot, megsütjük meg főzünk levest, összeülünk és jót beszélgetünk! Úgyis különlakok már két éve anyukáméktól, hazautazunk 24-én reggel a szüleimhez, feldíszítjük a fát, felpucoljuk a tyúkokat, sütünk egy kis vizes piskótát és boldogok leszünk. Miért kell hagyni, hogy a pénzhiány elrontsa az ünnepet? Anyáméknak rengeteg a tartozása, nincs annyi bevételük, amennyi a kifizetnivaló lenne. Fejük fölött a behajtócég, de anyám mégis lázasan és ami a legfontosabb: BOLDOGAN készülődik a karácsonyra! A szenteste nem arról fog szólni, hogy megpróbáljuk kitalálni hogyan lehetne újabb egy hónappal kitolni a villany kikapcsolását, hanem arról, hogy beszélgessünk, szeressük egymást, boldogok legyünk.
Miért anyagiasodott el így a világ? Nem értem sajnos.
Mióta az eszemet tudom,azóta utálom a Karácsonyt! Nem azért mert,nem volt ajándék és stb. Hanem egyszerűen nem bírom elviselni azt amikor olyankor kijön az embereken,rokonokon az álszent ,,hú de szeretjük egymást,,. máskor meg ahol tudnak ártanak egymásnak....Nem tudom más miért utálhatja,de én ezért. Kiráz a hideg amikor a boltokban,akárhol már október végén elkezdik a díszítéseket. Egyszerűen nem bírom.
Biztos amúgy másoknak szép ünnep. Sajnos az embereknek nem csak ilyenkor kéne szeretniük egymást,hanem egész évben.
16:42-es látom szereted kiforgatni az emberek szavait.
Ahogy gondolod, nem vagy te nekem se kutyám, se macskám, hogy most elkezdjem bebizonyítani a szavaimat. Ha te ennyire sekélyes vagy, akkor hajrá.
Nagyon nehéz kérdés.
Sok ember utálja, hogy december közepétől nem lehet Budapesten közlekedni (még annyira sem, mint máskor), megőrülnek az emberek (sorra veszik fel az újabb és újabb hiteleket) és a képmutatás (békességben kell élni, mert rövid ez az élet című szövegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!