Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öt hónapos terhes vagyok, a...

Öt hónapos terhes vagyok, a párom azt mondta, hogy ő nem jön el velem egy ultrahangra sem mert látja még a gyereket eleget, ha megszületik. Kicsit meglepődtem. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 20:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
18%

Akkor elmondom még egyszer: van, ahol EGYSZER SEM megy el a leendő apuka, mert NEM MEHET EL. Sőt! még képet sem nyomtatnak ki. Ha az apouka látni szeretné a gyerekét UH-n, akkor komoly pénzt fizet magánban. ez akkor összeg, hogy sokaknak itt a negyed!!!! havi fizetésébe kerül.

Szóval nálunk az apukák zöme nem látja uh-n a gyerekét. De attól mág nem rossz apák.

Nem kéne ilyen nagy szavakkal dobálózni, hogy aki nem megy el, az szarapa.

Az én férjem se jöhetett, de azért minden uh után felhívott, hogy minden rendben volt-e.

2014. márc. 12. 22:11
 42/51 anonim ***** válasza:
97%
41. Te meg tényleg nem érzed a különbséget aközött, hogy nem mehet be az apa, és ezért nincs ott, vagy bemehetne, de kijelenti, hogy nem érdekli??? A kettő nem ugyanaz.
2014. márc. 13. 09:03
 43/51 anonim válasza:
100%
Hát Én mertem feltételezni, hogy a kérdező magyarországi.... (ha már nem írta oda, hogy honnan máshol) :)
2014. márc. 14. 16:42
 44/51 anonim válasza:
17%
Jézusom! Felfogja valaki,hogy egy Apukának mit jelent egy terhesség? Mi nők érezzük,sőt van a ki egész életében erre vár. Ezzel szemben ők azt látják,hogy az asszonykájuk rókázik,sírdogál,elkezd gyakorikérdéseket olvasni,aztán beképzel magának minden hülyeséget. NEm érzik,hogy mozog és a hormonjaik se működnek másképp. Férfiak. Azé szeretjük őket.
2014. szept. 4. 15:44
 45/51 anonim ***** válasza:
77%
Bunkó.
2014. okt. 25. 22:50
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
Bírom, amikor a nagy büszke Anyukák ideböfögik, hogy őket bezzeg hozza-viszi a pasi:D Kit érdekel? Nem kell pluszba belerúgni a kérdezőbe, nem lehet mindenki csalfa hogy imádja az ura.
2015. dec. 4. 08:38
 47/51 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kérdező kérdezte a véleményüket...
2015. dec. 6. 12:22
 48/51 anonim ***** válasza:
de gondolom, azóta már kiderült, hogy jó apuka a kérdező férje, elvégre már majdnem másfél éves lehet a kicsi :)
2015. dec. 6. 12:23
 49/51 anonim válasza:

Par okoska egybol meg tuja irni itt a frankot. Ertem ezt arra, hogy " el fog majd hagyni a parod....

Az enyem se jott el mert nem tud szabadsagot kivenni. Neki a munkaja nem engendte. Nekem igy nem vagta a fejemhez hogy majd latni fogja eleget, de az enyem is nagyon meg tud/szokott serteni. Egyet ertek par valaszolo kommentjevel , hogy nem kellett volna ilyen ferfival kezdeni. Nekunk ez jutott. En itthagynam a parom de jon a baba es nem engedi a korulmeny. A parom orul a gyereknek de mi nem jovunk ki, nem tud boldogga tenni. Idovel valtoznak a dolgok , egy kis Ido es kitartas kell. Kesobb majd valtoznak a dolgok es eldontheted h mit akarsz

2018. jún. 3. 16:44
 50/51 anonim válasza:
a velemenyem az hogy nagyon banto erzes. Mindenkinek jo erzes ha ott a parja mellette es vele egyutt orul a kicsi pici pocaklakonak. Egyszer lathatja igy az elejen a kis hasadban. Ha ez nem jelent oromot a parunknak, parodnak, akkor nem tudom hogy miert van, lehet h csak ilyen termeszetu a parod de egyertelmu hogy sok boldogtalan elmenyt fog okozni. En vágyok egy olyan apara aki mellettem van es tamogat erzelmileg. Nem sert verig a szavaival es akivel megertjuk egymast
2018. jún. 3. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!