Öt hónapos terhes vagyok, a párom azt mondta, hogy ő nem jön el velem egy ultrahangra sem mert látja még a gyereket eleget, ha megszületik. Kicsit meglepődtem. Mi a véleményetek?
szerintem miért ne.A férjem pl üzeni hogy minden férj lájkolja a férjedetXD
a lényeg,hogy attól ő még szereti a babát csak addig nem érdekli az ilyen amíg nincs valami gond.
Ez olyan mint amikor nőként kérik simizzem meg a pocakját mert rúg a baba mire az én reakcióm"minek úgyis tudom hogy ott van"...
Párom is azt mondta a volt asszonykájának, hogy:"Mit üljek én ott a sok terhes nő között órákig, hogy aztán 3 percig egy maszatot nézzek a képernyőn?" Inkább megyek dolgozni.Hozd el a képet és kész.
Viszont a szülésnél már ott volt és ő vágta el a köldök zsinórt.
Az egyik ismerősömet én kísérgettem hónapokig ultrahang vizsgálatokra és annyira tényleg nem izgalmas dolog.
Az én férjem egyszer jött el velem 3Dre az egész terhesség alatt.Kiváló apa aki mindennél jobban imádja a lányát.
Ebből amit mondott én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Tipikus nõi hiszti.
"Nincs semmi probléma, de azért felújok valami apróságot, hadd menjek az idegeire."
Én csak szerencsétlen apukát sajnálom.
18. Ez nagyon durva :o
Kérdező: Hát elég fura a párod. Ok, hogy nem érdekli az ultrahang, de te se, leszarja hogy te mit szeretnél. Önző ember, de gyanítom, hogy korábban is az volt, mégis vállaltál vele gyereket.
18!
En csak azt nem ertem, hogy ilyen embernek miért vállaltal gyereket, pláne kettőt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!