Ma kiderült, hogy 18 hetes terhes vagyok. Meglepődtem, mert egészen januárig menstruáltam. UH:BPD:44mm, AC:123mm, FL:27mm, OFD:52mm, súly:253g. Tágabb mellső, bal agykamra:7×10mm Ezek normális értékek? Az agykmrára vonatkozó rész nagyon aggaszt!
Gratula :)
Szerintem jók a méretek! Az agykamra miatt ne aggódj. Lányomnak is ilyen volt. Talán kicsivel nagyobb. Születése után gyakrabban kellett vinnem UH-ra, hogy ellenőrizzék. 3hónapos volt mikor utoljára voltunk, akkor már teljesen helyre állt. Most 9,5hónapos és semmi baja :)
Szió!
Baba méreteket itt tudsz nézni:
Amúgy a méretek teljesen jók.Sajnos a másik kérdéseddel kapcsolatban nem tudok semmit mondani,én nem találkoztam ilyan adatokkal a babánknál.
Viszont most találtam egy oldalt,ahol egy doki válaszol a kérdésekre: www.webbeteg.hu Ő talán többet tud mondani!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen.
38 hetes kismama
Igen,megvolt.Mindenki azt mondta,hogy biztos kevesebb volt a mensim mennyisége!Nekem azonban normális volt,se nem sok se nem kevesebb!Ráadásul semmi előjele nem volt,se reggeli rosszullét,se semmi egyéb!!
Tényleg meglepi volt,azt sem tudom,hogy hogy jöttem ki a rendelőből!
Köszönöm a gratulációt!
Igen,csak januárban maradt ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!