Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkretette a közös családi...

Tönkretette a közös családi étkezéseink hangulatát, hogy vegetáriánus lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az az opció kilőve, hogy egyek húst!

Komoly tanácsot légyszi, aki nagy antivegetáriánus, paleo hívő és elítélő jelleggel válaszolna, az inkább ne tegye.

A probléma az, hogy magamnak kell készítenem külön fajta ételeket, amit imádok, mert megtanultam főzni, ráérzek a fűszerekre, változatosabban és egészségesebben étkezem, de sajna a család nehezen akarja elfogadni. Apa nagy húsevő, minden egyes étkezéskor szánakozva bámul, anyu besértődik, amiért nem eszem a főztjéből, de mindenbe húst kell tennie, mert akkor meg apa háborog, tesóimat nem érdekli, csak hülyének néznek, de a főztöm azért ízlik nekik. :D

Lényeg, hogy már kb 2 éve nincs meg a régi családi érkezések derűs hangulata és hiányolom.

Mit tehetnék?

2014. febr. 10. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

Egyszeru: ehetitek ugyanazt de te edd csak a koretet.

Nekem is tobb vega etel izlik, de eszek mellejuk hust.

2016. aug. 25. 13:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!