Anyám tönkretette a családot, most meg megint szervezkedik, adjatok tanácsot?
Annyi a lényeg,hogy anyámra rájött a ki akarom magam élni hülyeség, megcsalta apámat, kiharcolta,hogy megverje(egyébként megérdemelte szerintem is,olyan lett,mint egy krva) aztán tönkretette, alkoholista lett, felfüggesztették 1 évre. Össze kellett vele meg az új pasijával költöznöm albérletbe.Aztán szakított vele a csávó(aki mellesleg egy szerencsétlen, anyucipicifia fia(36éves és az anyjával él,aki befolyásolja,tulajdonképpen az anyja utasította a szakításra.)
Van 8 millió hitel a házon, most lenne rá vevő 27ért, anyám azt tervezi,hogy összejön megint azzal a f,szfejjel.Az én nevemen van a ház teljesen, csak a fél részt ajándékozta anyám,hogy apám ne kapjon belőle semmit.Félek,hogy visszakéri, de tuti,hogy azt tervezi,hogy elveszi a pénzt, vesz magának egy panelt összeköltözik a szerencsétlennel, szül neki egy gyereket, engem kisemmiz.
ti mit tennétek? utálom egyébként szívemből, csak még van 1 évem suliból, de már elmúltam 18.
adjatok tanácsot:(
Ha elmúltál már 18, és a te neveden a ház, akkor azt senki nem adhatja, veheti...
Ha van vevő 27-ért szerintem add el, mert a 8 milliós hitel bazi sok, ha te suliba jársz, anyád meg ilyen...
Nagyon sokan jutottak oda, hogy a 8 milliós hitel fejében elvitték a házat, ennél nagyobb értékűt is.
19 millióból meg meg lehet oldani a lakhatást hogy anyáddal vagy nélküle, az más kérdés!
Hány éves vagy?
Ha kiskorú akkor a gyámhivatal nem hagyja hogy kisemmizzen, mert ragaszkodni fog ahhoz hogy a ház értékéből másik házat vegyetek szintén a te nemvedre.
Ha meg marad pénz azt be kell tenni gyámi fenntartásos betétkönyvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!