Mosta el itt valakinek eső a ballagását vagy bármi féle
módon tönkretette?
Lehet,hogy volt ilyen,de sem az én ballagásomon,sem a mostani ballagáson nem tapasztaltam ilyet.
Győrben napsütötte idő van,csiripelnek a kismadarak,meg ilyenek.
2011. ápr. 29. 14:28
2009-ben ballagtam. :) Szépen sütött a nap (bár várható volt az eső) egészen a ballagás végéig. Kint ültünk ugyebár az udvaron mi, a ballagók. :) Véget ért a ballagás, épp a beszéd legvége volt, mikor elkezdett cseperedni az eső... Mintha az ég is megsiratott volna bennünket, hogy elmegyünk onnan. :( Aztán hazafelé úton még esett, sőt még este is. De ettől függetlenül gyönyörű nap volt. Talán épp emiatt is. Legyen szép a ballagás, amin részt veszel és sok sikert a ballagónak a továbbiakhoz! :))
2011. ápr. 29. 14:31
az enyémet, szakadt az eső pedig ugy volt, hogy kint lesz a ballagásunk, minden szülő bepaszírozódott a kicsi aulába, tömegnyomor volt, az osztályok a teremben a csengő szóra végigjárták az iskolát, de a mi osztályfönökünk azt hitte hogy a csengőszora kell osztani a bizit, és azért mi megkaptuk a bizonyitványt míg a többi osztály végigjárta az iskolát, mi pedig csak a végére értünk oda, legkéstük a saját ballagásunk :D
2011. ápr. 29. 14:38
4/17 A kérdező kommentje:
Remélem én is,hogy mindenkié szép lesz!
Én 2005-ben ballagtam, és este sötétben :)
Első, te biztos Győrben élsz? Csak mert kinézek az ablakon és szakad az eső, be van borulva, villámlik és 2 óra múlva ballagás...
2011. ápr. 29. 14:39
Előtte sokat esett, emlékszem, hogy felvételizni is esőben mentünk. :) (én külföldi vagyok, a ballagás után van a középiskolákba a felvételi, nem félévkor)
De egy ismerősöm ballagását elmosta... éppen "ballagtak" az udvaron és énekeltek, amikor elkezdett zuhogni... az egyik ismerősöm haja ki lett vasalva (brutálisan göndör) - na, mire beértek a suliba, újra göndör volt. :)
Az osztályfőnök mesélte, hogy egy korábbi évben ragyogó napsütés volt, az igazgató pedig odáig jutott a beszédében, hogy kedves ballagó diákok - és elkezdett szakadni az eső.
De saját élményem nincs.
Győrben süt a nap??!! Hát nálunk GYŐRBEN világvége idő van...
2011. ápr. 29. 14:40
9/17 A kérdező kommentje:
www.idokep.hu oldalon tudjátok követni hol milyen idő van épp :)
Én kétszer,a tesóim háromszor ballagtak,mindegyiken szakadt az eső.
2011. ápr. 29. 15:03
Kapcsolódó kérdések: