Tönkretette a közös családi étkezéseink hangulatát, hogy vegetáriánus lettem. Mit tegyek?
Az az opció kilőve, hogy egyek húst!
Komoly tanácsot légyszi, aki nagy antivegetáriánus, paleo hívő és elítélő jelleggel válaszolna, az inkább ne tegye.
A probléma az, hogy magamnak kell készítenem külön fajta ételeket, amit imádok, mert megtanultam főzni, ráérzek a fűszerekre, változatosabban és egészségesebben étkezem, de sajna a család nehezen akarja elfogadni. Apa nagy húsevő, minden egyes étkezéskor szánakozva bámul, anyu besértődik, amiért nem eszem a főztjéből, de mindenbe húst kell tennie, mert akkor meg apa háborog, tesóimat nem érdekli, csak hülyének néznek, de a főztöm azért ízlik nekik. :D
Lényeg, hogy már kb 2 éve nincs meg a régi családi érkezések derűs hangulata és hiányolom.
Mit tehetnék?
...dögölj már meg ezzel a kérdéskiírással!!!
Még csak 20adszorra van ismételve!!
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de nem te teszed tönkre a családi hangulatot az asztalnál, hanem azok akik nem képesek elfogadni, hogy másfajta életmódot akarsz élni.
A lányom is paleo hívő, szíve joga azt enni amit akar, főleg, ha el is készíti sajátját
42-es: köszi szépen, jogom van annyiszor kiemelni, ahányszor lehet, nem tettem fel újra a kérédést, csak kiemeltem.
és a probléma még érvényes
te viszont nyugodj meg... lélegezz mélyeket... kezdj el meditálni... és lást meg a szépet, a jót a világban! :)
namaste
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!