Mi a véleményetek ezekről a lánynevekről?
A vezetéknév a Balogh.
Ezek a nevek jöttek szóba: Vanessza, Petra , Bianka , Vivien, Rebeka
Melyik tetszik ezek közül a legjobban? Vagy tudtok esetleg mást ami jól hangzik?
Párom a Petra és a Rebeka felé húz nagyon, én inkább a Vivien vagy a Bianka felé,de a Vanessza is tetszik, ám általában azt a romák adják a gyermekeiknek, mi pedig magyarok vagyunk.
Vanessza semmiképpen. Ezzel a vezetéknévvel bármilyen írásbeli kérelemnél, állásra jelentkezésnél hátrányba fog kerülni a lányod mert azt fogják hinni, hogy roma és válaszra sem méltatják.
Nekem a többi tetszik, bármelyik jó.
Szerintem legyen Regina.
A vanesszatol kivagyok, vivien, rebeka szintugy, bianka petra nem rossz... mind tomegnev. De ez a ti dontesetek. Sok boldogságot kívánok:)
Jó ízlésetek van :D elég sok nevetek nekem is kedvencem (csak a Vivient nem szeretem a felsoroltak közül... leírni sem jó).
Rebeka, Petra, Vanessza nagyon tetszenek.
De a Bianka is szép.
Válasszatok kedvetek szerint, áldásom adom rá. :D
Sziasztok. Köszönöm a válaszokat!!! 04.03.-án megszületett a kislányunk. Végül Balogh Petra Vivien lett
Köszönöm mindenkinek,aki válaszolt és segített :)
További szép napot nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!