Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Auróra, Annabell(a), Csilla
Nem törekszem arra, hogy minél ritkább, vagy modernebb név legyen, egyszerűen csak ezek tetszenek.
Melyik szebb szerintetek?
2013. júl. 21. 08:48
1/31 anonim válasza:
Az Auróra és az Annabell(a) nekem tetszik.:)
A Csilla nem igazán.
3/31 anonim válasza:
Nekem is a Csilla tetszik ezekből a nevekből.
4/31 anonim válasza:
A Csilla már nagyon lejárt öregasszonyos név. Ha azt hallom Csilla, nekem az Éjjel Nappal Budapestből az a gonosz hárpia jutt eszembe..
5/31 anonim válasza:
Nekem az Auróra a legszimpatikusabb.
6/31 A kérdező kommentje:
Nem láttam még az Éjjel Nappal Budapestet, de el tudok vonatkoztatni neveket személyektől, ezért nem is szeretem az ilyen hasonlításokat.
Nekem leginkább az Auróra tetszik, de nem túl gyakori. Ez hátrány lehet a későbbiekben? Mármint tudjátok, az emberek (sajnos) szeretnek név alapján megítélni másokat.
2013. júl. 21. 09:10
7/31 anonim válasza:
Aurora gyönyörű, a tobbi nem tetszik. Annabella kifejezetten taszító nekem , azonnal a debella ugrik be.
9/31 anonim válasza:
Auróra egy magyar hadihajó volt, ha jól tudom, szóval az nekem nem jön be, Csilla sem tetszik annyira.
E három közül inkább az Annabella.
10/31 anonim válasza:
Nem mondanám hogy hátrány, pl.: Vanessza, Lilien, Liliána. Elég ritkán hallható nevek, még sem hátrány. (Lilien a Bálint Antónia lánya, becézhető Lilinek) :) Szerintem szép név az is, de a Csilla meg ehhez hasonló lerágott csont szerintem :) Annabell(a) is szép, nekem az is tetszik :):) (az éjjel nappal budapestes voltam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!