Mit gondoltok ezekről a lánynevekről?
Nekem a Lili és a Leona tetszik a legjobban.
Ha már L betűs, akkor tetszik még a Liana, de miután megtudtam h Suzuki Liana, így már nem játszik nálunk..:)
Liannaként meg inkább nem..:)
Köszönöm a válaszokat!
Nadin biztos, hogy lánynév, mert anno egy tanfolyamon találkoztam egy Nadin nevű kislánnyal, akkor még én is gyerek voltam, de azóta tetszik.. szóval ha a szülei nem tévedtek akkor a kislánynak, akkor bizony lánynév :P
Olyan, mint a Hedvig, arra is sokan azt hiszik, hogy fiúnév, pedig nem is az vagy mint újabban az Erin, Dorin meg hasonlók. :(
Liána - ismerem a kérdésedet, írtam hozzá én is. Erről nekem is az autó jut eszembe, ezért nálam szóba se jött, holott mint láthatjátok, az "L" betűs nevek vannak többségben. Eszembe jutott még a Lina is. :)
Nekem ezek a kedvenc neveim. Elég hosszú Apuka vezetékneve, mindenképp rövid és találó nevet szeretné(n)k. Úgy gondolom, ezek már önmagukban is becézettek, nem kell túlcicomázni - Lilike, Lénácska, Szonjababa és társai. Ez a neve és kész, pont. Passzolnak a családnévhez és 50 év múlva néni utótaggal is elfogadható majdnem mind, nem? :)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!