Mit gondoltok a Borka illetve a Dorka lánynevekről?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?
köszi!!!
2013. jan. 16. 14:49
1/17 anonim válasza:
Először ami beugrott : kutyanév, mindkettő.
Egyik sem tetszik.
2/17 anonim válasza:
Tényleg így hívják Apumék rottweilerét (Dorka), de ettől függetlenül tetszik a név, szép.
3/17 A kérdező kommentje:
kutya név ??? Dorka nevet már halottam kutyának de Borkát még nem :)))....azért köszi
2013. jan. 16. 14:52
4/17 anonim válasza:
A Borka egyáltalán nem tetszik. A Dorka elmegy, de a sajátomnak nem adnám.
5/17 anonim válasza:
Borkáról nekem a bor jut eszembe. Dorka jobb.
6/17 anonim válasza:
Borka nem tetszik, de a Dorka szerintem jó név.
Egyik ismerősöm gyerekét így hívják, és nagyon jól hangzik amikor kiabál neki, hogy "Doooorka gyere ide " :D
Szerintem jó.
7/17 anonim válasza:
Nem tetszenek.
Kolléganőm két lánya Borka és Panka, fel nem foghatom, miért nem lehet normális, 50 évesen is vállalható néven anyakönyveztetni (Dóra, Anna), és mindenki úgy becézi, ahogy akarja.
8/17 A kérdező kommentje:
szerintem 50 évesen is vállalható nevek csak mert ka a végük....szóval nem lehet mindenki dóra meg anna :DDDDD
2013. jan. 16. 15:08
9/17 anonim válasza:
Borzalmasak. Akkor inkább tényleg Dóra, a Borka helyett meg Borbála, esetleg Boróka.
10/17 A kérdező kommentje:
:)) akkor lehet nekem meg a Ti általoltok választott nevek nem jönnének be....ez van :))
2013. jan. 16. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!