Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a lánynevekről?

Figyelt kérdés
Lili, Luca, Lotti, Liza, Léna, Leona, Szofi, Szonja, Noémi, Nadin.
2014. jan. 14. 14:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A legtöbb tetszik, Leona, Szofi és Nadin nem.

(De örülök, hogy végre egy kérdés, ahol nem kap el a síró- és/vagy nevetőgörcs.) :)

A Lina nálunk is játszott, csak végül túl furcsának találtam. A Lili és a Léna pedig sokáig kedvenc nevem volt, csak mikor terhes lettem valamiért úgy éreztem, a babámhoz nem fog illeni. Nem tudom, honnan jött ez a megérzés.

2014. jan. 14. 16:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha már az "L" betűs neveknél járunk, nekem még a Leila is tetszik.
2014. jan. 14. 16:56
 13/25 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ, drága párom Leia hercegnő rajongó... :D Örülök, hogy Leila-Lejla, Leia még nem jutottak eszébe, nem is segítek benne ;)
2014. jan. 14. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem a Luca, Léna, Nadin nagyon tetszik, a Nadin abszolút nem babás szerintem, inkább nőies a hangzása nekem, teljesen jó felnőtt nőnek. A Noémi, Szonja is szépek.

A Lili valamiért nagyon nem, olyan semmitmondó. A Lotti, Szofi meg túlságosan becenevek, én nem örülnék, ha ilyesféle nevem lenne, hívjanak Szófiának vagy Violettának(?), aztán majd én eldöntöm, akarok-e cuki becenevet vagy sem. :D De több tetszik a felsorolásból, mint amennyi nem. :)

2014. jan. 14. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem az összes név közül 3 tetszik igazán: Lili, Léna és Szonja (ez utóbbi név az én listámon is szerepel, bár a gyerekvállalás egyenlőre csak egy szép álom). A Luca, Lotti, Liza és Noémi nevek még "elmennek", bár én nem adnám őket. Ami pedig kimaradt (Leona, Szofi, Nadin), az egyáltalán nem jön be.
2014. jan. 14. 18:54
 16/25 anonim ***** válasza:

Lányaim Léna és Linda, nekem ezért is kedvesek ezek a nevek.

A Lotti és a Szofi nem tetszik, a többi igen, nagyon is.

Liliána?

2014. jan. 14. 18:55
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a Lili, Luca, Lotti, Liza, Léna és Szofi. A Leona, Szonja, Nadin semleges. A Noémi nem tetszik.

A Lénát választanám egyébként.

2014. jan. 14. 19:37
 18/25 anonim ***** válasza:

Pici lányunkat Lénának hívják, így nekem ez a kedvenc nevem a felsorolásból :)

Gyönyörű névnek tartom, sokféleképpen lehet becézni, a rendes alakja mégis komoly hangzású.:)

A felsorolásból amik még tetszenek: Luca, Noémi, Nadin.

2014. jan. 14. 20:41
 19/25 anonim ***** válasza:

16:06-os vagyok.

Utolsó! Ti hogy becézitek a kislányotokat? :)

Ha nem baj, hogy kérdezem. Csak kíváncsiság, mert mint írtam, nálam is befutó volt.

2014. jan. 14. 20:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Ugyan nem engem kérdeztél,remélem nem baj ha leírom, mi Lencsinek hívjuk Léna lányunkat. :)
2014. jan. 14. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!