Mit gondoltok ezekről a lánynevekről?
A legtöbb tetszik, Leona, Szofi és Nadin nem.
(De örülök, hogy végre egy kérdés, ahol nem kap el a síró- és/vagy nevetőgörcs.) :)
A Lina nálunk is játszott, csak végül túl furcsának találtam. A Lili és a Léna pedig sokáig kedvenc nevem volt, csak mikor terhes lettem valamiért úgy éreztem, a babámhoz nem fog illeni. Nem tudom, honnan jött ez a megérzés.
Nekem a Luca, Léna, Nadin nagyon tetszik, a Nadin abszolút nem babás szerintem, inkább nőies a hangzása nekem, teljesen jó felnőtt nőnek. A Noémi, Szonja is szépek.
A Lili valamiért nagyon nem, olyan semmitmondó. A Lotti, Szofi meg túlságosan becenevek, én nem örülnék, ha ilyesféle nevem lenne, hívjanak Szófiának vagy Violettának(?), aztán majd én eldöntöm, akarok-e cuki becenevet vagy sem. :D De több tetszik a felsorolásból, mint amennyi nem. :)
Lányaim Léna és Linda, nekem ezért is kedvesek ezek a nevek.
A Lotti és a Szofi nem tetszik, a többi igen, nagyon is.
Liliána?
Nekem nagyon tetszik a Lili, Luca, Lotti, Liza, Léna és Szofi. A Leona, Szonja, Nadin semleges. A Noémi nem tetszik.
A Lénát választanám egyébként.
Pici lányunkat Lénának hívják, így nekem ez a kedvenc nevem a felsorolásból :)
Gyönyörű névnek tartom, sokféleképpen lehet becézni, a rendes alakja mégis komoly hangzású.:)
A felsorolásból amik még tetszenek: Luca, Noémi, Nadin.
16:06-os vagyok.
Utolsó! Ti hogy becézitek a kislányotokat? :)
Ha nem baj, hogy kérdezem. Csak kíváncsiság, mert mint írtam, nálam is befutó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!