Mit gondoltok az ilyen nevekről?
Aglent, Alirán, Bahar, Béta, Elif, Árlen, Benke, Bere, Létó, Sáfély, Sudár, Erátó, Kilit, Mikolt, Györke, Ében, Móka, Miron, Ata, Témisz, Kara, Harka, Absa, Zejnep, Küne, Cseresznye, Hárs, Dió, Fahéj, Fehér, Móka, Március, Gesztenye, Torna, Ozora, Sáfrány, Göncöl, Szeder, Balzsam, Színes, Remény, Béke, Áldás, Amondó, Bojtorján
2013 december elején fogadták el ezeket a neveket, csak nekem furcsa, hogy egy gyermeket Cseresznyének vagy mondjuk Sáfránynak hívnak, még eldönteni se tudom hogy fiú vagy lány nevek-e, meg kicsit furán hangzana hogy pl: Nagy Torna vgay Fekete Móka.
Talán 3 van közte, amit el tudnék képzelni, bár én teljesen "hétköznapi" nevet adtam a gyerekeimnek.
De a nagy többségről úgy gondolom, hogy csak feltűnési viszketegség a szülők részéről.
Most láttam hogy Gyömbér is benne van a nevek közt,Majd anyukája megkérdezi hogy Gyömbérke gyömbértea jólesz, és Hárs milyet inna?
Amúgy az Toma vagy Torna ,mert Toma név évek óta létezik, vagy elírás?
Nekem az egyik kedvenc nevem a Mikolt. Szívesen adnám a kislányomnak, Miminek becézném. Viszont a férjemnek nem tetszik, így más nevet választottunk.
A többi név nem tetszik a felsoroltak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!