Mit gondoltok az Éva, Piroska, Rózsa, Annamária, Márianosztra, Mária, Irma és Amália nevekről?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 23:22
1/11 anonim válasza:
Semleges.Amália talán-talán,Márianosztra hallatán kiver a víz!Ez keresztnév???
2/11 anonim válasza:
A Márianosztrát kivéve mind vállalható. Az Éva és a Mária számomra szép, nekem különösen tetszik az Éva név. Az Amália, Irma, Rózsa és a Piroska kevésbé tetszik, de bajom sincs vele, nem tartom csúnyának ezeket a neveket se. Az Annamária is jó, de nekem valahogy a Marianna jobban bejön.
3/11 anonim válasza:
Az Éva szép név, a Rózsa is szép lenne önmagában, a virágnevek szépek, de végül úgyis Roziznák, az meg ocsmány. A többi túl öreges, nem tetszenek egyáltalán.
4/11 anonim válasza:
Nekem az Amália nagyon tetszik, lehet becézni Ami-nak vagy Liának is. Az Annamária se rossz. :)
A többi számomra öreges név.
5/11 anonim válasza:
A Márianosztrát ugye nem gondoltad komolyan?
6/11 anonim válasza:
Márianosztra nem anyakönyvezhető, a többi oké. De most komolyan honnan jött ez? Térképről kerestél nevet?
7/11 anonim válasza:
Szia! Nekem csak az Annamária tetszik. A többi öreg, falusi nénikéket juttat eszembe! Bocsi..
8/11 anonim válasza:
Éva nagyon tetszik
Piroska: Pirosnak becézve tetszik, de a Piri, Pircsi becenevek nagyon nem.
Rózsa: nem tetszik, viszont a Róza, Rózi már nagyon
Annamária: tetszik, Ancsa, Ancsi, Panniként hívnám.
Márianosztra: nekem erről a börtön jut az eszembe
Mária: nem tetszik
Irma: nekem nagyon öreges, viszont az egyik beceneve a Mimi ami nagyon tetszik
Amália: nem tetszik.
9/11 anonim válasza:
1# vagyok.
A Márianosztra nekem is a börtönt juttatta eszembe,ezért is lepődtem meg,h.van ilyen keresztnév???
10/11 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak az Annamária tetszik. Az Éva, Piroska, Rózsa, Mária, Irma és Amália nevek elég régimódiak. A Márianosztra meg minősíthetetlen. Egyértelműen a börtön jut róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!