XVII. kerületi Piroska Óvodába (Kucorgónál) jár/járt valakinek a gyermeke?
Az óvonők, gondozók nagyon kedvesek, hozzáértőek, tényleg semmi rosszat nem tudnék róluk mondani.
Negatívum az óvodáról, hogy szerintem kevés támogatásban részesül, ezért a szobák eléggé régimódiak, elmondható ez a mellékhelységekre is. Habár végeznek kisebb felújításokat, de nagyon ritkán, amikor van rá keret. A szülőktől elvárnak minden segítséget és felajánlást.
Plusz még annyi, hogy aki gyesen van, kistesóval, vagy munkanélküli, attól elvárják hogy vigye haza a gyerekét ebéd után.
Mi is a kerületben lakunk, kb. egyenlő távolságra a körzetes és a Piroska ovitól, de mi a másik ovihoz tartozunk.
A játszótéren beszéltem nyáron egy anyukával, akik körzetileg a Piroskához tartoznak, az anyuka akkor ment vissza dolgozni gyes-ről, mégsem vették fel a kislányukat. És elmondásuk szerint elég flegma volt velük az óvodavezető, semmi tanácsot nem adott, hogy mi van ilyenkor, mit csináljanak. Teljesen biztosak voltak benne, hogy fel fogják venni őket oda, mert hát oda tartoznak. Végül abba az oviba jöttek, ahova mi is tartozunk, oda befértek gond nélkül.
Én pár éve voltam főiskolai gyakorlaton a Piroska oviban, teljesen átlagos ovinak tűnt, az udvar szerintem nagyon jól felszerelt.
Ami nekem nem tetszett, hogy a nyílászárók a régi fajtából valók, ami nem tudom, hogy télen mennyit szigetel, valamint hogy forgalmas út mellett van az ovi.
Az előző hozzászóló leírásából pedig az nem szimpatikus, hogy elvárás, hogy délben elhozd a gyereket, ha ...
Szerintem ezt hadd döntse el a szülő, nyilván jó oka van rá, ha ott akarja altatni a gyereket.
Azt tanácsolom, hogy nézz körül, hogy milyen ovik vannak még amik szóba jöhetnek. A rakosmente.hu oldalon az intézmények között megtalálod az összes ovit honlap címmel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!