Annamária, Rita, Angéla, Luána, Glória, Ramóna, Inez, Kaszilda nevekről mit gondoltok?
Annamária: sosem szerettem különösebben, de normális, szép név.
Rita: nekem túl kemény.
Angéla: bár az Angelikát jobban szeretem, ez is szép, egy barna hajú, határozott felnőtt nőt képzelek el vele.
Luána: a lagunára és Hawaii-ra asszociálok róla, nem tetszik.
Glória: sajnos nem tudok elvonatkoztatni a Madagaszkár mesefilm vízilovától, pedig jó név lenne.
Ramóna: ez a legjobb, nagyon tetszik.
Annamária: sosem szerettem különösebben, de normális, szép név.
Rita: nekem túl kemény.
Angéla: bár az Angelikát jobban szeretem, ez is szép, egy barna hajú, határozott felnőtt nőt képzelek el vele.
Luána: a lagunára és Hawaii-ra asszociálok róla, nem tetszik.
Glória: sajnos nem tudok elvonatkoztatni a Madagaszkár mesefilm vízilovától, pedig jó név lenne.
Ramóna: ez a legjobb, nagyon tetszik.
Inez: kicsit idegen, de nem rossz.
Kaszilda: ez... rettenetes.
Annamária: Egyszerű de szép név.
Rita: Nem tudom miért,de nekem erről a névről mesterkélt nők jutnak az eszembe.De szép név.
Angéla:Hát sajna nem jön be.
Luána:Értelmetlen.
Glória:Én mindig az angyalok feje fölött lévő glóriára gondolnék.Gyerekemnek nem adnám,de nem rossz név.
Ramóna:Szerintem túl sok lányt hívnak így.Anyukám is majdnem így nevezett el engem.
Inez: Érdekes név.Nem rossz,de nem mindenkinek állna jól.
Kaszilda:Rosszul hangzik ez is...
Annamária: számomra öreges név, meg egy kicsit... hát, falusi is, főleg, hogy Annamária nevű ismerőseimet Ancsának becézték.
Rita: csak ellenszenves emberekhez tudom kötni, pedig amúgy szeretem az ilyen vagány hangzású neveket.
Angéla: tetszik.
Luána: nem tetszik, olyan bejárónős.
Glória: attól függetlenül, hogy nem vagyok vallásos, ez a név nagyon-nagyon tetszik. Saját gyerekemnek képmutatás lenne adnom, de mások neveként... gyönyörű.
Ramóna: vagány.
Inez: imádom, egy tündéri arab kislányhoz tudom kötni.
Kaszilda: nem tetszik, de nem is hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!