Mit gondoltok ezekről a lánynevekről?
Lénus, Lénuska, Léni, Lénácska, Léncó, Luna, Lunó, Luncó stb... :D
De a Lénust és a Lénácskát használjuk a leggyakrabban:)
3-as valaszolo: 25 evesen 2 gyermekes anyakent kellene szembesulnom azzal,hogy a nevem (Noemi vagyok) babanev lenne??? Komolyan mondom kesz vagyok az ilyen nagyszaju , ures feju emberkektol.
Kedves Kerdezo!
A Leona tetszik a legjobban ezek kozul. A Lili, Lotti,Luca,Liza es Szofi nekem nem tetszenek mert nem szeretem az ilyen becenevnek tuno neveket de ez en vagyok, ne befolyasoljon. A Lili helyett a Liliana tetszene, Szofi helyett Szofia, Liza helyett Eliza. Szonja, Lena szamomra semleges de egyebkent nem rossz es viselheto nevek.
A Nadin igy magyarositva nem tetszik, angolul Nadine (es Nedin-nek ejtik) (kulfoldon elek).
Lehet,hogy furcsa de a nevemet (Noemi) szeretem es a Leona utan ez tetszik a legjobban.
A parodat megertem mert a Leila nekem is kedvenc csak a ferjemnek nem tetszik :(
Kedves Noémi!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Félreértetted, nekem nem tetszik a Leila név (pontosabban fogalmazva nem adnám a gyermekemnek), márcsak azért sem, mert a férjem Star Wars mániája jut róla eszembe, ott van Leia hercegnő és a Leila hasonló hangzású név. Örülök, hogy még nem jutott eszébe, hogy így hívja a születendő pici lányát :) Ismerek Leila babákat, komoly kis név, viselhető, de nálam kizárt.
Liliánát is sokan ajánlottátok, még ízlelgetem.
KÖszi :)
Kedves Kérdező!
Nekem nagyon tetszik a Lilien is. Unokatesóm kislányát hívják így Lilinek, Lilkának becézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!