Mi a véleményetek ezekről a lánynevekről?
Figyelt kérdés
Kinga, Miléna, Rebeka, Dominika, Gerda, Fanni. Melyik tetszik?2011. okt. 13. 18:45
1/15 anonim válasza:
amit adnek a lanyomnak:Rebeka, Gerda, Fanni,
ami ezen kivul meg tetszik, de annyira nem, hogy a gyermekemet igy nevezzem el: Kinga, Dominika
nem rossz a Milena sem, de en a hagyomanyosabb neveket szeretem
2/15 anonim válasza:
nekem a Kinga,Fanni,Rebeka tetszik.de a többi sem rossz.
4/15 anonim válasza:
Gerda
de függ a vezetéknévtől is
5/15 anonim válasza:
Kinga a kedvenc lánynevem.
A többi nem igazán tetszik.
6/15 anonim válasza:
Ami tetszik ezek közül:
Miléna, Rebeka, Fanni
A kislányomnak a Fanni nevet választanám, de a Miléna is tetszik. A férjemnek viszont nem. Szóval nekem a Fanni a kedvenc ezek közül.
7/15 anonim válasza:
Kinga az egyik kedvenc nevem
Ezek közül még a Fannit is el tudnám képzelni
A többi nem tetszik.
Mi a vezetéknév?Neked melyik tetszik a legjobban?
8/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem konkrétan születendő babának adnám, illetve még nem tartok ott, de ezek a kedvenc lányneveim. És én nem igazán tudok választani, mindegyik egyformán tetszik. :) Amúgy köszi az eddigieket, mindenkit felpontoztam!
2011. okt. 14. 08:25
9/15 anonim válasza:
Rebeka,Gerda..nekem elvileg lányt mondtak,ha igaz és az lesz márciusba ő Larina lesz ha fiú meg Dominik
10/15 anonim válasza:
Fanni az szép név,meg talán a Kinga de a többi név nemtetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!