Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te kilépnél azért egy többéves...

Te kilépnél azért egy többéves kapcsolatbol, ahol már gyerek is van, mert nincs szex?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 11:39
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez a kérdés, és a történet, olyan, mintha az én exházasságomról szólna. Teltkarcsúan mentem férjhez, a férjem úgy imádott, ahogy vagyok. Jött a gyerek, meghíztam, majd elkezdtem fogyózni. Eszméletlen trükköket vetettem be, még fogyi-gyógyszert is szedtem, pedig tudtam, hogy árthat a májamnak. Na de huszonévesen az ember nem gondol bele.

Nálunk is dettó, szex semmi, csak a cikizés, motiváció nulla. Ez így ment három évig. Én az őrület határán, szintén tele komplexusokkal, ugyanakkor vágyva a férjem gyengédségére.

Közben elindultak lefelé a kilók. De ő sajnos még így is kövérnek látott. Ráadásul beütött a krach, kiderült, hogy szeretője van. Az volt a mélypont.

Akkor végig gondoltam, hogy mi legyen. Vagy beletörődve a kudarcba, depressziósan és kövéren élem le az életem egy idegbeteg anyukaként, akit még a fia is szégyell, vagy felemelem a fejem, megrázom magam, és ha már a férjemmel így alakult, legalább a fiam legyen büszke a jókedvű és csinos anyukájára.

Közben egyre többen kezdtek legyeskedni körülöttem, egyszer úgy döntöttem, engedek a csábításnak. Aztán többször is. Közben már alámentem a házasságkötésem kori súlyomnak is. Mindenki gratulált, és dicsért, csak a férjem nem. Aztán beütött még egy krach. Én is lebuktam. A férjem őrjöngött, majd mikor később lehiggadt (azért ő is rájött, hogy ez így nem teljesen korrekt, hiszen azért mert ő nem fekszik le velem, nem várhatja el, hogy egy életre lemondjak a testi örömökről), hogy hogy nem, megtört a jég. Csakhogy akkor már késő volt. Úgy éreztem, hogy csupán a tulajdon-jogát gyakorolja, és azzal, hogy utána heteken keresztül minden nap rám mászott, nem éreztem azt, hogy ó istenem, na végre, hanem egy idő után valami viszolygásfélét. Nem ugyanaz volt. Sok volt a megalázás, rájöttem, hogy kiégtem. Már nekem nem kellett a pasas. :-(

Ma már boldog párkapcsolatban élek, akár hízok, akár fogyok, a párom olyannak szeret, amilyen vagyok, és mindig szépnek lát.

A pasiknak üzenem: ha sokáig szórakozol egy nővel, elveszítheted. Egy nő tűrőképességét sokáig lehet húzni, de ha elszakad a cérna, nincs visszaút.

Neked: Próbáld meg minél gyorsabban a helyére tenni a dolgokat, mert a végén, mire "apu" hazatalál, már te nem érted majd, ki ez az ember itt melletted az ágyban? :-(

2014. jan. 24. 09:04
 42/50 deadly108 válasza:
25%
Azért van valami hajlandóság fizetni fintess kaját és fitness bérletet vigyázni a gyerekre, ő izmos legalább jár kondizni. ki ez a b.. állat. Ha ezeket mind fizeti neked akkor már "csak" te vagy a hibás egy jó dietetikus egy jó edző csodákra képes láttam már ház torony nagyságú v.lagú nőt, aki kettő segítségével csodákat ért el. Fontos bevonni szakembert, mert ő is nyomot mindent tenisz stb nem mentek le a kilók. De erre pénz és idő kell. Takarítson vigyázzon a gyerekre heti 3x legalább és még 2x hétközbe hogy lejárhass futni. Egy férfi szerepköre, hogy anyagi hátteret biztosítson a családjának. És ha ilyen igényei vannak akkor fizessen érte, mármint azért hogy lefogyjál. De ez nem lesz elég a tiszteletet is meg kell, hogy adja neked. Csodálatos nő vagy, megoldod.
2014. jan. 25. 21:35
 43/50 Lilla73 ***** válasza:
65%

Szia, én leülnék a férjemmel és megkérdezném tőle, hogy szeret-e? Ha nem, akkor miért pazaroljuk egymás idejét? Az a gond, hogy te alárendelt szerepben vagy ebben a házasságban. Ha már az elejétől ilyen mit foglalkozol vele? Van munkahelyed, szüleid tudnak segíteni? Mert akkor zavard őt el a francba. Évekig kínlódni? Egy életünk van csak. Menjen, oszt keressen egy piszkafát. Te meg szedd össze magad. Ki ő, hogy csesztessen?! Ugyanolyan kis pont a gépezetben mint te. Nem több. És te sem vagy kevesebb mint ő! Az lehet a baj, hogy határozatlan vagy. Gondolj bele mi lesz öt év múlva így? Most még találnál egy normális pasit - ha nem, az sem baj. Viszont amíg nap mint nap őrlődsz addig csak az egészséged megy rá és a gyerekkel sem tudsz normálisan foglalkozni. Drukkolok neked, ne légy nyuszi :-).

Üdv.: Lilla

Ui.: Nem lehet, hogy a férjed csak rajtad tölti ki a mérgét így? Mert valami nem stimmel nála? A munkahelyén stb.?

2014. jan. 26. 11:43
 44/50 anonim válasza:
100%
Az én párom is nagyon-nagyon kritikus, DE például tízen pár évvel ezelőtt mikor megismerkedtünk is volt rajtam narancsbőr meg egy két hurka, amúgy nem voltam kövér és Ő még ezt is szóvá tette... Ezzel azt érte el, hogy szex közben kezdem gátlásos lenni. Beszélgettünk és elmondtam, hogy ha kritizál akkor nem tudom elengedni magam, így aztán szépen lassan leszokott róla a kedvemért. Azóta van egy gyerekünk és kb. 15-20 kg felesleg rajtam. Boldogabbak vagyunk mint valaha :-) Továbbra is a vékony nők az ideálja, és ha valaki más egy kicsit is duci az már szerinte gusztustalan, de engem úgy szeret ahogy vagyok és akár naponta többször is szeretkezne velem :-) Szóval, ha valaki szeret, az szeret és nem a külső számít, hanem TE.
2014. jan. 27. 14:13
 45/50 Bazita válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én mostanában kezdtem el azt, hogy csak olyan dolgokat teszek meg, amiket jónak tartok. Már sokan leírták, hogy tényleg nem jó az, ha a férjed a saját kedvére formál téged az akaratodon kívül. A boldogságodért neked kell tenned, ezért szerintem nem kéne engednek a férjednek, kivéve persze, ha te is egyetértesz vele (jelen esetben fogyni).

Ha te magad szeretnél fogyni, ajánlom, hogy olvass utána a lúgos étrendnek is, ezzel párhuzamosan pedig kerüld a savas dolgokat, továbbá érdemes utánajárni a nyers étkezésnek és az intervallum edzésnek.

Minden jót és kívánok sok sikert!

2014. jan. 27. 15:49
 46/50 m669 válasza:
100%

Olyan nincs, hogy egy kapcsolatban nincs szex, hacsak nem valamilyen orvosilag (HITELESEN!)igazolt szervi baja nincs a férjednek.

Egyértelmű, hogy a férjed félredug, ez nem kétséges. Azért nem közeledik hozzád. Ezt fogadd el tényként egy férfitól.

Ha rákérdezel, és még az esetleges bizonyítékokkal szemben is tagad, még van egy halvány esélyed, de ha lazán bevall mindent akkor téged már nem néz semmibe. Húzzad le pénzzel amennyire csak lehet, írass a nevedre mindent amin nincs nagy tartozás, aztán rúgjad ki a semmirekellőt. Ha te nem lépsz előbb-utóbb megteszi ő.

2014. jan. 28. 10:41
 47/50 ViaSayers válasza:
"Gyakorlatilag a megismerkedésünk óta nyomást gyakorol, hogy legyek vékonyabb." - Akkor minek vett feleségül? (Bocsánat, ha ez durván hangzott.) Ő kérte meg a Te kezed, nem Te az övét, az ő döntése volt első soron, és csak utána a Tiéd, amikor elfogadtad a házasság lehetőségét. Senki nem kényszerítette, hogy vegyen Neked gyűrűt, sőt, még arra sem, hogy a megismerkedésetekkor egyáltalán hozzád szóljon. Mégis megtette, pedig a jegyesség előtt is bármikor szakíthatott volna, ha annyira nem tetszettél volna neki. Ő döntött. Ő választotta. Szóval ülj le vele beszélni, és szépen magyaráztasd el vele, hogy akkor mégis mi a problémája. Ha nem tud értelmes, összefüggő válaszd adni, én a helyedben elkezdenék azon gondolkodni, hogy mit kezdek magammal a válás után.
2014. jan. 28. 11:30
 48/50 folker válasza:
63%

Szia,

csak az első lapot olvastam végig, ha azóta nem aktuális amire válaszolok akkor bocs... :)

Szóval a tökéletes erkölcsű embereknek elmesélném, hogy én igyekszem "jó ember" lenni, érdekel a Biblia, a szeretet és egyebek... komolyan. De simán el tudom képzelni, hogy bármennyire is szeretek valakit, ha ő megváltozik, belsőleg vagy akár külsőleg elhidegülhetek tőle és ha testileg nem kívánom akkor érzelmileg sem tudom "kielégíteni", megszűnik minden intimitás, azok az apró dolgok is amelyek nem a szexhez köthetők, valami ilyesmire gondolhattál talán, mikor azt írtad, hogy nem csak a szex hiányzik hanem a szeretkezés. Ha van gyerek ha nincs. Szóval ezért elítélni (pontosabban akkor ha valóban csupán ez áll a háttérben) egy férfit álszentségnek tartom. De nem szabadna ezért elengedni egy kapcsolatot, hiszen ha erről tudtok beszélni, akkor az már fél siker a másik felére meg vannak technikák.

A fogyásra van egy tippem, nekem Anyukám dobott le jónéhány kilót (jóval 10 fölött) pár hét alatt, minden szenvedés nélkül. A lényege az volt, hogy amellett, hogy összeállítottak neki egy étrendet, amit később is folytathatott, a fogyás alatt fülén kezeltek akupunktúrás pontokat amitől teljesen eltűnt az éhségérzete, így könnyedén végig lehetett csinálni a fogyikúrát...

2014. jan. 28. 16:31
 49/50 weapon válasza:
40%

Csajok-csajok!most komolyan én nagyon meg vagyok lepve az önző, öntudatos véleményeken.nem számít semmi,csak a saját vélemyényetek?régen együtt vagyok a párommal, neki úgy tetszem,ahogy megismerkedtünk és teszek is azért, hogy olyan próbáljak maradni!Ezt csak miatta teszem.remélem el hiszitek.Ha én is csak a saját véleményemmel foglalkoznék, napi 3sör lemenne,sex,vacsi,xbox sorrend mindegy volna és pihi és akkor szeressenek így, vagy el lehet menni a búsba, ha van gyerek,ha nincs...ugyan már!változni meg kell próbálni és azt veszem észreaz embereknek ez nagyon nehezükre esik! a jövőben sok magányos ember lesz a makacs önző gondolkozásuk miatt.férfi voltam.:)

ui.:biztos, hogy csak küllem áll a fénypontban?nincs más a dolgok mögött?a lényeg, sosem szabad csöggedni, és tessék a gyerek érdekeit figyelembe venni, ne legyen sérült,sikertelen(szülei példáján),boldogtalan felnőtt,az élet nem mindig csak rólunk szól.

2014. jan. 29. 10:43
 50/50 anonim válasza:
33%

Semmiképpen sem. A gyereknek ugyanis nincs szüksége szexre, viszont apára és anyára (mindkettőre) igen. Vagyis a válást a gyerek fogja megszívni.

A "nincs szex" nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Házassági tanácsadás, házassággondozás? Tudom ajánlani. Azért a legtöbb problémát meg lehet oldani. (Ezt tutira.)

2014. jan. 29. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!