Te kilépnél azért egy többéves kapcsolatbol, ahol már gyerek is van, mert nincs szex?
Hát sajnos ez nem lesz jobb. Nem lett volna szabad nektek egy családot létrehozni úgy, hogy te nem az ő ideálja vagy.
Én 12 évig voltam kapcsolatban úgy, hogy állandóan kritizálta a súlyomat. Végül megelégeltem, és most olyannal vagyok, aki így szeret, ahogy vagyok. Nem minden férfinak a vékony nők kellenek.
Namost vagy megpróbálsz lefogyni, és akkor valami másba köthet bele a férfi, vagy pedig kilépsz a kapcsolatból, és keresel egy számodra megfelelőbbet.
Sok mozgás és átgondolt táplálkozás. Valamint igyál sokat! Nekem bevált.
Az jutott most az eszembe, hogy van egy viccesnek szánt kép, amikor a mennyasszonyi ruhában mosolyog a nő: "Most már nyugodtan elhízhatok!2-Hát nem hízhat el, mert ilyen következményei lesznek.
Fura egyébként, hogy mindig a férfiakat sározzák azzal, hogy nem képesek szex nélkül élni.Úgy látom, hogy ez fordítva legalább annyira igaz.
12:01
Nagyon igazad van, ha lefogy szegény,akkor meg más baja fog lenni a férjének.
Attól függ
Ebben az esetben igen...
Ha valami probléma miatt, vagy átmenetileg nem lenne, akkor nem.., de ha nincs lehetőség javulásra, akkor igen..
Sajnos elég rosszul vagyok bekötve... Nekem a szeretkezés hiánya egyenlő a szeretet hiányával... A szeretkezéskor teljesedik ki az egész érzés , akkor valahoyg több leszek (persze ez nem egyenlő a puszta szexszel.. Egyszer hajdanaban próbalkoztam érzelem nelküli szexszel.. Nekem nem megy, tehát én egyértelműen összekötöm az érzelmekkel... Ráadásul ha nincs szerelmeskedés, akkor kibírhatatlan hárpia leszek)
Én csak akkor fogynék, hogy ha én magam is szeretném, más miatt sose. A fogyás nem azt jelenti számomra, hogy egy divatdiétát követek, ami mellett kínzom magam és koplalok, hanem egy életmódváltás. Nálam ez abban nyilvánult meg pl, hogy lemondtam a cukros üdítőkről és igyekszem kevesebb pékterméket fogyasztani (az is főként rozsos, teljes kiőrlésű pékáru). Mellette természetesen sport
Én valamennyire megértem a férfiakat is, mivel a nők hajlamosak nagyon elhagyni magukat terhesség során (ez nem azt jelenti, hogy 100%-osan egyetértek azzal, hogy ha egy nő meghízik, már nem lehet kívánatos).
Egyébként, ha tényleg csak emiatt nincs szex, elgondolkoznék az életmódváltáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!