Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te kilépnél azért egy többéves...

Te kilépnél azért egy többéves kapcsolatbol, ahol már gyerek is van, mert nincs szex?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 11:39
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%

Hát sajnos ez nem lesz jobb. Nem lett volna szabad nektek egy családot létrehozni úgy, hogy te nem az ő ideálja vagy.

Én 12 évig voltam kapcsolatban úgy, hogy állandóan kritizálta a súlyomat. Végül megelégeltem, és most olyannal vagyok, aki így szeret, ahogy vagyok. Nem minden férfinak a vékony nők kellenek.

Namost vagy megpróbálsz lefogyni, és akkor valami másba köthet bele a férfi, vagy pedig kilépsz a kapcsolatból, és keresel egy számodra megfelelőbbet.

2014. jan. 23. 11:55
 12/50 anonim ***** válasza:
53%

Sok mozgás és átgondolt táplálkozás. Valamint igyál sokat! Nekem bevált.

Az jutott most az eszembe, hogy van egy viccesnek szánt kép, amikor a mennyasszonyi ruhában mosolyog a nő: "Most már nyugodtan elhízhatok!2-Hát nem hízhat el, mert ilyen következményei lesznek.

Fura egyébként, hogy mindig a férfiakat sározzák azzal, hogy nem képesek szex nélkül élni.Úgy látom, hogy ez fordítva legalább annyira igaz.

2014. jan. 23. 11:56
 13/50 anonim ***** válasza:
76%
Ez a helyzet lerombol téged teljesen.Igen kilépnék, mert nekem ez nagyon megalázó lenne.
2014. jan. 23. 11:57
 14/50 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan a szex hiányzik, hanem a szeretkezés része, ha értitek.
2014. jan. 23. 11:58
 15/50 anonim ***** válasza:
32%
Most komolyan, nem egyszerűbb lefogyni, mint elválni?
2014. jan. 23. 12:00
 16/50 anonim ***** válasza:
78%
Jujj. Őszinte legyek? Ha én magam...MAGAMÉRT (nem a páromért, vagy bárki másért) akarnék vékonyabb lenni...akkor beleadnék apait-anyait és lefogynék. De SOHA nem másért!!!!!!! Aki szeret...az szeret ÍGY is. Ha meg magamnak jó vagyok így...de a páromnak nem...akkor nincs miről beszélgetnünk sem egymással. Gyerek ide vagy oda.
2014. jan. 23. 12:01
 17/50 A kérdező kommentje:
Utolso, bárcsak ilyen egyszerű lenne. Ha nem vagy benne, nem tudhatod. Szinte lehetetlen több 10kg-tol megszabadulni úgy, hogy közben a párod folyamatosan nyomás alatt tart, és szinte állandoan kritizál. Nem igazán van, ami ösztönözzön.
2014. jan. 23. 12:02
 18/50 anonim ***** válasza:
75%

12:01

Nagyon igazad van, ha lefogy szegény,akkor meg más baja fog lenni a férjének.

2014. jan. 23. 12:02
 19/50 anonim ***** válasza:
71%

Attól függ

Ebben az esetben igen...

Ha valami probléma miatt, vagy átmenetileg nem lenne, akkor nem.., de ha nincs lehetőség javulásra, akkor igen..

Sajnos elég rosszul vagyok bekötve... Nekem a szeretkezés hiánya egyenlő a szeretet hiányával... A szeretkezéskor teljesedik ki az egész érzés , akkor valahoyg több leszek (persze ez nem egyenlő a puszta szexszel.. Egyszer hajdanaban próbalkoztam érzelem nelküli szexszel.. Nekem nem megy, tehát én egyértelműen összekötöm az érzelmekkel... Ráadásul ha nincs szerelmeskedés, akkor kibírhatatlan hárpia leszek)

2014. jan. 23. 12:05
 20/50 anonim ***** válasza:
87%

Én csak akkor fogynék, hogy ha én magam is szeretném, más miatt sose. A fogyás nem azt jelenti számomra, hogy egy divatdiétát követek, ami mellett kínzom magam és koplalok, hanem egy életmódváltás. Nálam ez abban nyilvánult meg pl, hogy lemondtam a cukros üdítőkről és igyekszem kevesebb pékterméket fogyasztani (az is főként rozsos, teljes kiőrlésű pékáru). Mellette természetesen sport

Én valamennyire megértem a férfiakat is, mivel a nők hajlamosak nagyon elhagyni magukat terhesség során (ez nem azt jelenti, hogy 100%-osan egyetértek azzal, hogy ha egy nő meghízik, már nem lehet kívánatos).

Egyébként, ha tényleg csak emiatt nincs szex, elgondolkoznék az életmódváltáson.

2014. jan. 23. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!