Te kilépnél azért egy többéves kapcsolatbol, ahol már gyerek is van, mert nincs szex?
Igazából én azt gondolom, hogy ha valakivel évek óta együtt vagyok, házasok vagyunk, szeretjük egymást, már gyerekünk is van, akkor szerintem ott nem oszt nem szoroz pár kg súlyfelesleg. Hisz úgy szeretem a páromat, ahogy van, nem? Jó, persze érthető, hogy az ember jobban vágyik vagy kívánja a másikat, ha az csinos, jól néz ki, de ha éppen most gyerekvállalás miatt felszaladt pár kg, akkor szerintem nem ezen bukna a dolog. Hisz attól még te kérdező, ugyanaz az ember vagy.
Szerintem itt súlytól függetlenül ábrándult ki a férjed belőled, valószínűleg elmúltak azok a bizonyos érzelmek, valahogy eltávolodott tőled.
Egyébként ha valaki elhatározza, hogy fogyni szeretne, benne van az akarat és tartja magát a diétához, akkor le fog fogyni! Ez saját tapasztalat. Nekem egészségügyi okok miatt kellett diétáznom, csak úgy olvadtak le a kilók. Viszont semmit nem ettem, amit nem volt szabad.
Bár igazából én azt látom, vagy sejtem, ha lefogynál, sem biztos, hogy megelégedne veled a férjed.
De azért meg lehetne próbálni. Diétázz, adj a külsődre, legyél csinos, próbáljátok felpezsdíteni azt a kapcsolatot, legyetek kettesben, csináljatok közös programokat, hátha visszajön az a bizonyos vágy. Ha akkor sem, akkor is ilyen lesz a férjed, akkor sajnos nem biztos, hogy van jövőtök.
Kedves Kérdező! Először is eszembe sem jutott volna összekötni az életemet és még gyereket is vállalni egy olyan kapcsolatban, ahol állandó kritikának vagyok kitéve. Nem értem, ennyire magányos voltál, hogy mindegy ki, csak már legyen valaki? Hol volt az önérzeted?
Mondom ezt úgy, hogy mindig is jelentős túlsúllyal rendelkeztem. Szerencsére van aki ezt szereti :-)
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, azért mert nincs szex egy kapcsolatban még nem lépnék ki belőle. Egy csomó más módja van annak, hogy érezzem szeretnek és megbecsülnek, mint ahogy annak is, hogy kielégüljek. Viszont egy olyan kapcsolatból, ahol lenéznek, beszólogatnak, kisebbségi érzést keltenek bennem, gondolkodás nélkül kilépnék.
Utolsó:
"És hogy a kérdésedre is válaszoljak, azért mert nincs szex egy kapcsolatban még nem lépnék ki belőle. Egy csomó más módja van annak, hogy érezzem szeretnek és megbecsülnek, mint ahogy annak is, hogy kielégüljek. Viszont egy olyan kapcsolatból, ahol lenéznek, beszólogatnak, kisebbségi érzést keltenek bennem, gondolkodás nélkül kilépnék."
Egy férfi és egy nő szerelmen alapuló párkapcsolatában nem látok semmi mást, ami a jó szexet pótolja. A házasság egyik alapköve a testi kapcsolat. Ha nincs meg, nem tudja pótolni semmi.
A legutolsó mondatod viszont kétszer aláhúznám és kőbe vésve átadnám sok embernek.
Ahogy sokan írták, valóban nincs értelme úgy egy kapcsolatnak, h a másik fél leszól, aláz.
A másik oldal viszont az, hogy engem például kiráz a hideg arra a gondolatra, h összekötöm valakivel az életemet és ő utána már teljesen elhagyja magát. Meghízik, mert úgyis jó (ahogy a kérdező írta, több 10 kiló felesleg van rajta). Hát nem jó! Nem értem miért nem lehet odafigyelni meg egy kicsit mozogni. Aztán csodálkozik, h nincs ez meg az. Egy igénytelen ember nem kell senkinek (legyen ffi vagy nő).
27-es, azt nem vetted figyelembe, hogy a kérdező már megismerkedésükkor is túlsúlyos volt. Tehát nem érte ez meglepetésként a párját.
Az pedig hogy a túlsúlyt összekötöd az igénytelenséggel egyszerűen hülyeség! Rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, ápolt vagyok, tiszta, a lehetőségekhez képest minőségi, elegáns vagy sportosan elegáns ruhákat hordok. Szóval nagyon sok vékony nő példát vehetne rólam ilyen szempontból.
csodálkozik, h nincs ez meg az. Egy igénytelen ember nem kell senkinek (legyen ffi vagy nő).
10 kg miatt problemäzik???
De nehogy mär ömiatta akarjäl lefogyni. En ugy vagyok vele, ha a pärom 200kg lenne, akkor is ugyanigy szeretnem, ahogy most es ugyanigy tetszene.En terhesseg alatt majdnem 30kg-ot szedtem fel amit most adok le fokozatosan(de nem azert mert ö kert rä).Egy rossz szot nem szolt erte.Neha mär en kerdeztem, hogy zavarja e, azt mondta nem.Ö igy is szeret.Es ugyanugy volt szex is, sulyfelesleg ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!