Szerelmi háromszög. Nem tudom, kit akarok?! Volt már valaki hasonló helyzetben? Szeretném, ha leírnátok a saját sztoritokat!
Voltam egy boldogtalan kapcsolatban, eközben ismertem meg az egyik férfit, nevezzük "K"-nak, ő segített nekem lelkileg nagyon sokat, a páromat nem csaltam meg- szakítottunk. A "K"val továbbra is találkoztunk, de nem nagyon haladunk semerre, szeretünk együtt lenni, és keres engem, viszont le is feküdtem vele, ami tökéletes volt. Többször gondolok rá. Nem tudom, hogy akar e kapcsolatot, neki van már egy gyermeke, én meg majd szeretnék a közeljövőben, ő nemhiszem. Elkezdtem beszélgetni egy másik férfival "G"-vel, nos, mint kiderült, rengeteg mindenben hasonlítunk, család centrikus, viszont ő nagyon visszafogott, szeretek vele is lenni, viszont szex még nem volt, így többször a "K"-ra gondolok. Úgy érzem, nem akarom elveszíteni "egyiket" se. Nem tudom mit, és kit akarok... Nem tudom, hogy kiben bízzak, kiben nem... nem tudom, hogy ki becsülne meg... nehéz... Még egyikbe sem vagyok szerelmes, viszont mindkettőt nagyon kedvelem. Most lehet 2 hétig még ezt "csinálom", és amelyik kedvesebb, jobban "teper" őt választom. De annyira hülyén érzem magam. Mit tegyek? Voltatok már ilyen helyzetben? Jól döntöttél végül? Sok hasonló szitura lennék kiváncsi...
G: 21évesF, K: 24f, Én:20N
mindig a nő választ,
azt amíg nem döntesz,addig is dugjatok jókat,csak ne 3-asban,bár már volt aki úgy is.....XD
Nincsenek véletlen találkozások az életünkben. Minden ember az életünkben vagy egy teszt, egy büntetés vagy egy ajándék!
Voltam hasonló helyzetben mint te, majdnem 2 hónapig. És így visszagondolva nekem ez egy teszt volt és nem bántam meg az akkori döntésem. A mostani páromat, akit akkor választottam nem adnám semmiért :) Nem egyszerű dolog, de muszáj lesz döntened, mert nehogy tényleg úgy járj, hogy 2 szék közül a pad alá esel.!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!