Kezdek aggódni, mit lehet ilyenkor tenni? (Szülés utáni depresszió? )
Magnézium,terhesvitamin csodákra képes. Szerintem el nem kéne vinni a babát,mert az csak rátesz egy lapáttal h ő nem tud róla gondoskodni.Menjetek el,vidd ela babát sétálni.Ő meg aludjon.Feeküdjön le pihenni.
lakás uszhat:)
Szerintem az az anyuka /aki a fáradtságtól ingerülten, kialvatlanul idegesen / aki azt állítja, hogy mindig türelmes volt a kicsihez, az hazudik.
Amikor már mindent megpróbálsz, de semmi nem használ, amikor nincs már több mint fél éve egy olyan éjszakád amikor nem kelsz fel min 4x, akkor jön az abszolút tehetetlenség érzése, az az érzés, hogy te nem vagy képes erre, hogy nem bírod tovább. Na olyankor szakad el a cérna, és olyankor mondasz olyanokat, ami igaz hogy nem szép, de kikívánkozik.
Lehet kezdődő depresszió, töltsetek náluk több időt. Szerintem azért nem passzolja le a babát, mert hát akkor jaj mit fognak szólni.
Segítsetek neki. Beszélgessetek vele. Amikor azt látjátok hogy kiborul, akkor ne kritizáljátok, hanem tereljétek át másra a gondolatát, közbe foglalkozzatok ti a kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!