Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valószínű depresszió közeli...

Valószínű depresszió közeli állapotban van a párom. Milyen ötletet tudnátok adni, hogy kihúzzam belőle?

Figyelt kérdés

Semmihez sincs kedve, kimozdulni sem, emberekkel találkozni sem akar. Nehezen beszél a gondjáról és ahhoz is nagyon görcsösen áll hozzá.

Én mindenben támogatom és mindig mellette állok bármi van. Még "csak" 3-4hete tart ez az állapot, de nem várok tovább itt már segítség kell.

Pénz a baja én tudom, sok mindent szeretne egyszerre, de ez most sajnos nem lehetséges. Van munkánk, de neki nem folytonos vannak napok hogy nem kell menni.

Milyen programokat szervezzek? Hogy próbáljam meg vele megértetni, hogy nem dől össze a világ ha nem sikerül minden egyszerre?

Akinek volt hasonló esete leírni, hogy hogyan tudott segíteni?

Előre is köszönöm!

26/N

2013. aug. 15. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen ez veszélyes, jól teszed hogy mellette àllsz, nagy szüksége lehet rá! Beszélgess vele sokat, szeresd, éreztesd vele hogy bízhat benned! Tapasztalatbol mondom, én is depressziós vagyok:(
2013. aug. 15. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Társasjáték, kirándulás 0lyan helyre ahol kevesen vannak (engem irritálnak az emberek, kicsit antiszoc lettem:/) rajtam az segit ha kettesben lehetek a párommal, sokszor csak őt viselem el...
2013. aug. 15. 20:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy depressziós vagy. Neked mi a problémád?

Én őt nagyon szeretem és nagyon szeretném, hogy újból olyan boldog legyen, mint amikor megismertem. :)

2013. aug. 15. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Köszi! Szülés utáni depresszió, előtte is stresszes életem volt, de most iszonyatos! Vannak jobb időszakok, de ha jön a letargia....ha párom nem lenne mellettem, nem bírnám, beleroppannék....kell a támogatás ilyenkor! Mit szeret csinálni? Hobbi? Kedvenc kaja?
2013. aug. 15. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért az kedves tőled hogy segíteni akarsz neki, jó látni, hogy vannak jólelkű emberek!:) kívánom hogy szerencsével járjatok!:) én még jó ötletnek tartom a pszichológust is, én is járok, valamennyit segít. Próbáljátok meg!
2013. aug. 15. 23:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Bár sajnos nem igazán fogadj el a segítségemet.

Mondatonként változik a hangulata és hol nagyon csúnyán bánt hol meg kedves. Sajnos nagyon rosszul tudnak esni a bántó szavai és mindig a gyenge pontomat pécézi ki. Próbálok segíteni, de falba ütközök. Mondtam neki hogy felkeressünk egy orvost? De hallani sem akart róla..ha ő depressziós akkor az, jó neki egyedül. Nem hiányzik neki senki, nem akar emberekkel találkozni, nem hiányoznak neki a barátai sőt már velem sem akar találkozni:(

Mit tegyek? Nem akarom elhagyni..szeretem..de visszahúz az életben és már magamon is észreveszem hogy ingerültebb vagyok..

2013. aug. 17. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben sajnos nem tudok segíteni! :( szerintem beszélj egy pszichológussal! Kitartàst!:)
2013. aug. 17. 16:44
 8/8 anonim válasza:
Érdemes még az elején elkapni a betegséget mert úgy van esélye a gyógyulásra :) Én is depressziós voltam 6 évig de kigyógyultam hála mostani páromnak meg az orvosoknak :)
2015. jan. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!