Miert utal mindenki?
A szuleim utalnak, es olyan dolgokat vagnak a fejemhez hogy dogoljek meg, paraszt vagyok , kover diszno, es bunko
pedig eskuszom hogy inteligensebb vagyok anyamnal
meg erettebben is gondolkozok..
En csak egyfolytaba sirok..mar kezdek depresszios lenni..nem birom mar ezt az egeszet:(
van itt valaki aki megert??
14/l
Olyankor, amikor ezt mondja, mi az előzmény?
Csak úgy neked esik és ilyeneket mond?
van amikor csak ugy ok nelkul...
De erted mindenkivel kotekedik..
Pl. Ma felporszivoztam a szobam erre azt mondja hogy tiszta kosz van mindehol...mondom mutassan egyet...erre o elkezd ordibalni velem h semmirevalo vagyok,stb
Első vagyok megint.
Annyira nehezen tudom elképzelni, hogy valakivel csak úgy ok nélkül nekiállnak üvöltözni.
Ettől függetlenül teljesen mindegy, hogy mi az oka, a lehető legrosszabb módon próbálnak meg téged terelgetni a szüleid. Illetve ez nem is terelgetés, csupán a földbe döngölés.
Es a legrosszabb az hogy elhord mindenkinek:( egy csaladtag se szeret:(
egy baratnom van es tole is elakar tiltani...
Képzeld el azt a helyzetet, hogy már dolgozol, és egy héten min. 3-4 nap a főnök odajön és leordít minden szerencsétlen hülyének, mert hogy azt nem úgy kell csinálni, ha úgy csinálod ahogy mondja az sem jó. De muszáj tűrnöd, mert kell a fizetés. Másik helyre meg nem tudnál menni, ezt is sokára sikerült megszerezni. Mert nálam ez ment.
Most te vagy a dolgozó, a szüleid a főnök, a fizetés pedig az ellátásodnak felel meg. Másik munkahely pedig a te esetedben a nevelőintézet lenne.
Úristen, az utolsó hozzászólás mennyire földhöz ragadt. Én is kiszolgáltatott helyzetben vagyok, a mai világban senki sem nagyon ugrálhat munka terén, de azért ne legyünk már mártírok! Az, hogy dolgozol egy helyen és igyekszel megfelelni, mert rá vagy kényszerítve a megélhetés miatt, nem azt jelenti, hogy a földbe tiporhat valaki csak azért, mert munkát ad neked.
Ez a baj az emberekkel, hogy a végletekig hagyják magukat megalázni, nem állnak ki magukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!