Van köztetek depressziós? Hogyan viszonyul hozzátok a párotok/család? Csak engem nem ért meg a tulajdon férjem?
Nem fogja fel hogy akár egy apróbb gond összetörhet (jobb híján visszatartom az érzéseimet, de különösen szerencsétlen ember vagyok, isten szívből utál, minden bap történik valami, ma például a kártyám zárták le így nem tudok pénzt felvenni, küldeni a majdnem éhező rokonomnak...semmit.)
Nem látja a férjem mit élek meg pedig a pszichológusnál minden egyes alkalommal elmondom mit érzek, mi marja a lelkem. Csak egy rokonom érti meg a gondjaim, ő is beteg, csak ő régebb óta, öngyilkos lett de szerencsére túlélte, úgy hívtam rá a mentőket 1500 km távolságból. Nem tétlenkedek, van munkám, ellátom a teendőimet itthon.
Másnak is ennyire nehéz??
A pszichológusod passzívan meghallgat és ennyi? Semmilyen tanács, kezelési javaslat?
A fatalizmusoddal kellene valamit kezdeni, mert amíg úgy nézed a világot, hogy "a sors rángat dróton", addig esélyed nincs kilábalni ebből.
A saját sorsod kovácsa vagy, tehát úgy fog alakulni, ahogy te irányítod.
Én küzdök, de ez olyan mint amikor egy pohárba vizet töltesz. Ha megtelik a pohár, nem fér több víz, kifolyik. Én azzal a megmaradt kis erőmmel próbálok kilábalni, de a sors tölti a poharamat...
Pszichológus sokat segít, de sajnos nagyon összetett a történet, több sebből vérzem és a legszörnyűbb hogy a párom, a másik felem is csak azt tudja mondogatni, hogy nem mások hibája, én vagOk a hibás (nem jelöltem meg senkit), erősnek kell lennem, nyomjam el a haragom.
Mégis hová az ördögbe?
Hirtelenharagú vagyok, gyorsan kirobban az ideg, őellene nem, inkább tárgyakon csattan az ostor....
Kérném, olyanok írjanak, akik hasonló cipőben járnak! Nem fejmosást kérek! Igazából csak beszélgetni szeretnék, nyitni a társaim felé, tehát kérem, aki közekedni jön az ne írjon!
Üdvözölek! igazat adok az elöttem ironak, csakis igy müködik!addig amig ,nem valtoztatod meg a gondolkodas modod, csakis ezen a szinten fogsz le ragadni.Csakis rajtad mulik.ha te valtozol, akkor valtoznak automata a körülötted elök is.Nem hiaba van ez a mondas: mutass jo peldat, hogy...
De, talan rajtad egy csaladfa felepites is segitene.Nezz körül ki csinal nalatok ilyet.Minden jot!
Szia
kétszer próbáltam begyógyszerezni magam.érzem,közeleg a harmadik,csak az lesz az utolsó.
14 és 20 éves koromban.most 22 vagyok és nem változott semmi,mindig úgy érzem le se tojják a fejem.se családom se igaz barátaim.nem tudom van-e megoldás...
Szia
kétszer próbáltam begyógyszerezni magam.érzem,közeleg a harmadik,csak az lesz az utolsó.
14 és 20 éves koromban.most 22 vagyok és nem változott semmi,mindig úgy érzem le se tojják a fejem.se családom se igaz barátaim.nem tudom van-e megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!