A lányom fogta és levagta a hajat tőből elöl! Derékig érő hosszu haja van miért csinal ilyet? A csaladi helyzet miatt lehet v. stressz miatt depresszios mit csináljak vele? Hogy hozzam helyre? Főiskolas
Kérdezd meg, miért csinálta. Ha divatból, akkor tartsd tiszteletben, hogy az ő haja. Teljesen mindegy, milyen volt, azt csinál vele főiskolásként, amit akar.
Ha úgy gondolod, hogy depressziós, kérjetek orvosi (!) segítséget.
A családi balhékat meg oldjátok meg, nem illik a gyerekre terhelni.
Kérdezd meg tőle miért tette!
Mi így honnan tudjuk, lehet kibukott a suli miatt, de az is lehet,hogy elvesztett egy fogadást.
Te ismered őt és az életeteket.
Mármint a lányodat hogy hozd helyre?
Főiskolás, tehát elmúlt 18. Akkor azt csinál a hajával, amit akar, és mivel még a tinikor végén van, elképzelhető, hogy csak gyerekes hóbort volt az egész, érzelmi hirtelen felindulás, figyelmeztetés, vagy figyelem felhívás....
Elképzelhető, hogy a rá nehezedő nyomás okozza, de azt tudom, hogy aki valamilyen hasonló dolgot tesz a testével, legyen az akármilyen ártalmatlannak tűnő is, érzelmi felindulásból kiinduló tettek labilis jellemre utalnak. Ezt sajnos tapasztalatból mondom. Én is labilis voltam. Ma már nem vagyok az:D De sok hozzá hasonló gyerekkel előfordul, ami nem biztos, hogy a háttere miatt van, lehet, hogy csak ilyen és kész, lehet, hogy csak egy időszak.
Kérdezd meg mért tette, de nagyon komolyra ne fogd, mert még megijed:D
Holnap menjetek el egy fodrászhoz, illetve lehet Pesten valaki fogad még ma is.
ők direkt úgy hirdetik magukat, hogy elrontott frizurát hoznak helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!