Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az alábbi helyzetben, ha élesben lejátszódna?
Fiúk! Mit tennétek akkor, ha szemeztek egy lánnyal, megtetszik, leszólítotok, 2 percig beszélgettek, és úgy tűnik, bejöttök egymásnak, viszont ekkor hirtelen megszólal a telefonotok, hogy a nagyszülő rosszul van, segítség kellene! (pont a legrosszabbkor történik egy ilyen éles helyzet!)
Lányok! Mit gondolnátok ekkor a fiúról? Egyből esélytelen a próbálkozása?
Nekem sem sikerült felfognom mi van..
Amúgy, ha baj van akkor rohanj!!
Nekem a nagypapám szegény este elesett és nem bírt felkelni, dobtam el mindent és rohantam segíteni. :S
Vannak helyzetek, amikor csak lenémítom a telefont, anélkül, hogy ránéznék, és folytatom a beszélgetést.
Millió az egyhez az esélye, hogy ennyire fontos hívás legyen, viszont a lánynál plusz pont.
Évezredekig eléltek az emberek telefon nélkül, most meg mindenki ugrik, ha megcsörren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!