Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek depressziós?...

Van köztetek depressziós? Hogyan viszonyul hozzátok a párotok/család? Csak engem nem ért meg a tulajdon férjem?

Figyelt kérdés

Nem fogja fel hogy akár egy apróbb gond összetörhet (jobb híján visszatartom az érzéseimet, de különösen szerencsétlen ember vagyok, isten szívből utál, minden bap történik valami, ma például a kártyám zárták le így nem tudok pénzt felvenni, küldeni a majdnem éhező rokonomnak...semmit.)

Nem látja a férjem mit élek meg pedig a pszichológusnál minden egyes alkalommal elmondom mit érzek, mi marja a lelkem. Csak egy rokonom érti meg a gondjaim, ő is beteg, csak ő régebb óta, öngyilkos lett de szerencsére túlélte, úgy hívtam rá a mentőket 1500 km távolságból. Nem tétlenkedek, van munkám, ellátom a teendőimet itthon.

Másnak is ennyire nehéz??

2013. dec. 1. 17:35
1 2 3
 11/28 fenyleny válasza:
en csakis azt tudom tanacsolni,szeretet!szeresd magad, nezz befele, csinalj olyan dolgokat amik örömet okoznak,gondolj szepekre, ha jönnek a rossz erzesek, hallgass szep zenet, menj setalni stb..igyal napi 3 csesze nyugtato teakat.(orbancfü)az ember mindig sajat maga dönti el, mely uton halad tovabb.Ha te csak a fajdalom tested akarod taplalni, es csak olyan embereket keresel akik ugyanigy ereznek, hogy megjobban taplald, akkor sose fogod magad maskepp erezni.Akkor ezt te akarod!Es ezt akarod erezni, azt akarod hogy ehhez meltoan banjanak veled...ezen gondolkodj el!tenyleg igy van?tedd fel magadnak a kerdest, mit erzek?miert jo ez nekem?stb..
2013. dec. 1. 17:57
 12/28 fenyleny válasza:
9%
Te jo eg! megcsak 22 eves!akkor meg elötted az elet!en a mondataidbol ..egy idös nenike nyöszörgeseit vettem ki...elnezest!akkor meg annyi minden van amit meg tanulnod kell..es annyi lehetöseg! elötted az elet! azt hogy mely uton haladsz tovabb, csakis rajtad mulik!ha itt akarsz le ragadni es panaszkodni es meg azon kodolkozol ki csatlakozzon hozzad, hát sajnalom! en itt azt hiszem nem is tudok több jo tanacsot adni..minden jot neked!
2013. dec. 1. 18:05
 13/28 A kérdező kommentje:

9-es, a válaszod a moderátoroknak továbbítottam.

Kedves 10-es nagyon sajnalom!:(( ha gondolod felvehetjük a kontaktot, szerintem tudnék segíteni! Ha az ember kiadja magából, sokkal jobb lesz:)

11-es köszi a tanácsokat! Emberek közé nem szívesen megyek amikor rosszabbul vagyok, beszélgetni utálok nagyon, csak néhany emberrel érzem magam jol, hányok a jópofizástól:D ha egyedül kimoccanok, akkor nagyon jó:) zene? Van párszáz zeném, sokat hallgatok, mindenhová fülessel megyek:) a szeretet is rengeteget segít, viszont a párom ezt is leszrja álalában. Pedig nekem az ő szeretetére van szükségem.

2013. dec. 1. 18:06
 14/28 anonim ***** válasza:
Teljesen őszintén: szeretnél egyáltalán változtatni ezen az állapotodon?
2013. dec. 1. 18:19
 15/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló gondokkal küzdök,pont most tettem ki egy kérdést,mert néha úgy érzem,talán segítségre lenne szükségem...

Sokszor nem értett meg a párom,hogy mit miért teszek,illetve miért vagyok sokszor olyan mintha máshol járnék(érzéketlen),visszahúzódó,félénk...

Aztán meséltem neki a gyerekkoromról,és azóta teljesen máshogy lát mindent: ez az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Csak azt tudom neked tanácsolni,hogy pozitív,és megértő emberek társaságát keresd,és ha van ilyen,azt becsüld meg,mert manapság ritka az emberség,együttérzés...

2013. dec. 1. 18:24
 16/28 A kérdező kommentje:
Hogyne szereznék már??:D szeretném rettegés, düh, keserűségmentesen élni az életem! Rendes, normális életet akarok élni, és minden erőmmel azon vagyok hogy ez sikerüljön. De az utat én sem tudom...
2013. dec. 1. 18:25
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

A sors...gondolom a sors vonta be a kártyádat is. Nem TE ütötted félre a PIN kódot, vagy TE nem figyeltél, hogy lejárt a kártyád. Egyszerűbb hátradőlni és a sorsot hibáztatni.

Tanulhatnál is az esetből, hogy legközelebb mire figyelj.

Ez nem csak a kártyáról szól, hanem az élethez való hozzáállásodról. Ha mindent úgy közelítenél meg, hogy "ÉN mit tehetek, hogy másképp történjenek a dolgok", máris elmúlna a bajaid 90%-a.

Kérdés, hogy neked ez megéri-e, vagy túl nagy lenne az a veszteség, hogy innentől kevesebb fiygelmet kapsz és felelős leszel a saját életedért.

Bár gondolom, erre érdemi választ ne várjak tőled.

2013. dec. 1. 18:28
 18/28 anonim ***** válasza:
Az út az, hogy elfogadod/belátod, hogy te vagy felelős a saját életedért. A "sorsod" a saját döntéseid következménye (az is egy döntés, hogy nem teszel semmit!).
2013. dec. 1. 18:29
 19/28 anonim ***** válasza:
8%

Az nem Isten hibája, ha elzárták a kártyád, ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

Ha valaki, hát hozzá mindig fordulhatsz, nála kapsz szeretet megértést megnyugvást.

2013. dec. 1. 18:29
 20/28 anonim ***** válasza:

ne reméld, hogy ezt megérti az, aki nem élte át, vagy nem szuperempatikus.

ezt nem lehet megérteni. néha nekem is úgy tűnik, hogy soha senki nem is fogja. tudom, hogy nagyon szeretnéd, de esélytelen. találd meg önmagadban azt a gondoskodó és szerető lényt, aki majd jósággal fordul feléd. én legalábbis erre törekszem, és ez segít.

a párodról pedig nem tudok sok mindent, de én biztosan elhagynám. nem bírnék meglenni senki mellett, aki még mélyebbre húz. aki bánt, érzelmileg is akár, az nem való hozzám.

2013. dec. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!