Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adhat okot szakításra az a...

Adhat okot szakításra az a tény, hogy 7 év és egy gyerek után sem akar feleségül venni?

Figyelt kérdés
Jol megvagyunk egyébként, még csak veszekedni se nagyon szoktunk, minden rendben az életünkkel, de feleségül nem akar venni. Ha rákérdezek, mindig csak elüti valamivel, ennél jobban erőltetni pedig nem szeretném. De szeretnék feleség lenni. Te ezért képes lennél kilépni a kapcsolatodbol?
2014. jan. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
68%

Audrey80 (#29) miért, és szerinted a másik számára nem marad örök tüske, ha megzsarolják, sikeresen belekényszerítik valamibe, a saját szabad akarata ellenére? Ráadásul NAGYOBB tüske, hisz nagyobb teher valamit megtenni mint valamit nem tenni, másfelől valami megtörténhet később is, de egy már megtörtént dolgot nem lehet meg nem történtté tenni soha többé, ugye?

A harmadik, hogy már bocsi, de ismerjük a Kérdezőhöz hasonló nőket, úgy kezdődik, hogy jajj, csak vegyél el, mert az nekem fontos, aztán ha arra rábólint végül a szerencsétlen, akkor folytatódik, hogy de kevés a két taű, legalább a szülők legyenek ott, akkor már a többi családtag is, meg persze ezt meg azt se lehet kihagyni... és akkor már tempomba is, és akkor már valaki elkezdi szervezni a lakodalmat is... hidd el, ez az egyik olyan téma, amit csak úgy tudsz elkerülni, ha az első lépést zárod ki... ha abban engedsz, utána már többnyire nincs kegyelem, bedarálódsz, oda a saját életed, saját akaratod, saját szándékod.

Szóval, mielőtt az ember ítélkezik, nem árt végiggondolni a másik fél szempontjából is.

2014. jan. 17. 13:54
 32/68 anonim ***** válasza:
59%

13-as!

Párom is szeretne egy 3. gyerkőcöt! Mondtam,hogy majd,ha elvesz,akkor lehet róla szó...azóta se 3. baba,sem esküvő. :)

8 éve élünk együtt és elmennék 2 tanúval a városházára,de párom nem igazán hajlik rá.Majd egyszer :)

2014. jan. 17. 13:56
 33/68 anonim ***** válasza:
72%
#... ja és tipikusan az ilyen kizsarolt esküvő után fog jönni a válás pár hónapon belül, ami azután tényleg felszámol minden kapcsolatot és minden jó viszonyt, mert a kényszerített fél ezt nyilván tényleg soha sem fogja tudni megbocsájtani...
2014. jan. 17. 13:57
 34/68 anonim ***** válasza:
64%

Nekem erről az a véleményem, hogy ha egy férfi alapvetően nem is gondol arra, hogy összeházasodjon azzal a nővel akivel együtt él, de tudomására jut, hogy ha elveszi a nőt, akkor attól a nő nagyon boldog lesz, és ennek ellenére húzódozik, akkor ott valami nem stimmel.

Ha egy férfi valóban tökéletesen érzi magát egy nővel, és valóban őt akarja párjának, akkor hajlandó elvenni, még akkor is ha az ötlet nem az ő fejéből pattan ki. Én ezt tapasztaltam. Eddig két olyan kapcsolatom volt, ahol elvettek volna, ha én meg nem gondolom magam. És mindkettő igazán szívből szeretett. Aki meg magától kijelentette hogy többet nem akar házasodni, mert már volt házas és így meg úgy, arról idővel ki is derült, hogy nem is szeret igazán.

Én azt hiszem a kérdező szintén ezt érzi, hogy csak van a langyos vízben, de igazán mély érzelmek és ragaszkodás nincs. Ha tényleg nincs, akkor kár eröltetni a házasságot. De a férfiak alapjában véve sajnos sokszor maguknak sem vallják be az igazságot, meg hát ott a gyerek stb. De ezt lehet érzeni.

35/N

2014. jan. 17. 14:04
 35/68 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem, miért gondolja minden nő azt, hogy egy férfi hozzáállása a házassághoz az törvényszerűen a partnerével való kapcsolat függvénye???

Én pl. abszolút házasság-ellenes vagyok, és ehhez képest 16 éve élünk együtt a párommal, ami hosszabb a házasságok átlagos hosszánál (13 év ma Magyarországon)

2014. jan. 17. 14:11
 36/68 anonim ***** válasza:
75%
Én ezért biztosan nem lépnék ki egy kapcsolatból, amiben amúgy minden más rendben. :)
2014. jan. 17. 14:16
 37/68 anonim ***** válasza:
72%

34el értek egyet.

A kérdező egy szóval nem írta amúgy, hogy szakítana, csak megkérdezte, MI mit tennénk...

2014. jan. 17. 14:24
 38/68 anonim ***** válasza:
46%

Jesszusom itt hányan megbuknának érettsEgin szövegértésbol. 7 éve vannak egyutt és van egy gyerekuk....nem,nem egy éves gyerek,nem egy hét éves gyerek,hanem 1 gyerek! -.-'

Nem hagynám ott,ha amugy minden rendben. Mi is hét eve agyunk egyutt viszont nincs gyerek,tovabba itt pont hogy en nem akarok házasodni.

25N

2014. jan. 17. 15:09
 39/68 anonim ***** válasza:
72%

28-asnak. KOMMUNIKÁLUUUUUNK!!! :)

Mindig mondta, hogy akar házasodni. Majd! Valamikor. Igaz azt nem mondta, hogy velem. 14 éve házasságra "váró".

2014. jan. 17. 15:32
 40/68 anonim ***** válasza:
93%
Rendben van, hogy valakinek az esküvő is fontos. Én inkább azt nem értem, miért csak most jutott ez eszedbe.
2014. jan. 17. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!