Adhat okot szakításra az a tény, hogy 7 év és egy gyerek után sem akar feleségül venni?
Nekem nagyon fontos, hogy házasságban éljek a szerelmemmel - így én eleve nem szülnék házasság nélkül, illetve nem vártam volna évekig a témával.
Férjemmel anno fél év után tisztáztuk ezeket a kérdéseket, és szerencsére egyeztek a szándékaink.
Ha nem egyeztek volna, fél év és gyerekek nélkül szabadabban dönthettünk volna, hogyan tovább, a ti esetetekben azért már sokkal több a veszíteni való, főleg szegény gyereknek :(
Én azt tudom mondani, hogy egy gyerek után ez már nem szabadna, hogy szakító ok legyen. Azaz ha bevállaltad a gyereket házasság előtt, ahol valahol áment mondtál erre az egészre. A gyerek pedig nem játék, nem ráncigálhatja az ember csak azért, mert nem az történt amit elképzeltünk.
Én azt mondom, hogy akinek fontos a házasság, annak gyerek előtt is legyen az, ha meg akkor nem volt az, akkor kérem át kell értékelni a dolgot.
Ha annyira fontos akkor a régi öreg hagyományokhoz kellett volna ragaszkodnod,így előszór esküvő majd összeköltözés majd gyerek.
Minek venne el ha főzöl mosol takarítasz gyereket szülsz együtt élsz vele mint egy feleség.
Ezért elválni mikkor már gyerek is van önzöség.
Miért akarsz a felesége lenni, ha nem szereted? Mert nem szereted, hiszen ha ŐT szeretnéd, fel se merülne benned, hogy elhagyd, mert nem akar a legjobb öltönyében a templomba vonulni veled egy szép szombat délelőttön...
Te tényleg csak "egyébként jól megvagy" ezzel az emberrel, - szegény mekkorát csalódna, ha tudná, hogy te azért élsz vele, mert a feleség-státuszt akarod elérni rajta keresztül.
Én egyszerűen nem bírom felfogni, hogy 7 év alatt hogyhogy nem derült ki, hogy kinek mi a véleménye a házasságról?? Nem beszélgetettetk sosem erről?? Én házasság párti vagyok, de azzal sincs baj, ha valaki nem akar házasodni, a lényeg, hogy a pár mindkét tagja egyformán gondolja.
A 14 éve házasságra váró válaszolón meg egyesen kiakadtam...no comment.
KOMMUNIKÁCIÓ!!!
Ez egy sarkalatos pont, mint a gyerekvállalás. Örök tüske marad, hogy miért nem képes odaállni két tanúval és igent mondani. 2500 Ft nekünk a terembérlés, akinek ennyit nem ér meg a dolog, az igencsak sz.rrágó.
Igenis erőltesd, ne üsse el a dolgot. Neki így kényelmes, téged meg bánt a dolog, hogy ennyit sem bír megtenni. A nő mindig gondoljon a másikra, nyeljen le mindent???? Hát nem. Adjál neki ultimátumot, határidőt. Veszekedni meg azért nem szoktatok, mert ő gondolom meg sem mukkan, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!