Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy ha nem akar gyereket és nem látom rajta az akarni vágyás legkisebb jelét sem akkor dobbantok mellőle?
Sziasztok!
Igazából annyi a lényeg, hogy 26 vagyok a párom 32 éves, szeretnék gyereket, úgy látom hogy megfelelő apa lenne, de van sok minden ami közre játszik.
Időhiány. De szerintem olyan dolgokra is pazarolja az idejét és előrébb helyezi amire nem kellene.
Ő is akar, de szerintem több év múlva. El szeretném neki mondani, hogy vagy fontossági sorrendet állít vagy....
Nézd, mire alapozod, hogy "megfeleleő apa lenne"?
A megfelelő apasághoz nagyon sok minden kell, de a legalapvetőbb, hogy az illető maga akarjon apa lenni!
Az sem egy szerencsés út, ha rá tudod kényszeríteni a gyerekvállalást. Az majd meg fog látszani a gyerekhez való hozzáállásában - sokszor azok se foglalkoznak a gyerekükkel, akik eredetileg akarták, mit várnál olyantól, aki nem is akarta?
Ha ennyire nem tudjátok összehangolni a családalapítási szándékaitokat, azaz Te nem vársz, ő meg nem "siet" a kedvedért, lehet, tényleg jobb lenne különmenni.
Az "akarás legkisebb jele" nem olyan dolog, amit érvekkel, kéréssel vagy balhézással ki lehet kényszeríteni. Nőként mondom ezt, én se akarok még gyereket, és az előző páromban nagyon nyomasztott, hogy ő meg sürgősen akart, és minden szex után felhozta. (Nem emiatt mentünk szét végül, de szerintem neki jobb így, mert így találhat egy hasonlóan gondolkodó nőt, ahogy én is találtam olyan partnert, akinek még ráér.)
"A kérdező kommentje:
Időhiány. De szerintem olyan dolgokra is pazarolja az idejét és előrébb helyezi amire nem kellene.
Ő is akar, de szerintem több év múlva. El szeretném neki mondani, hogy vagy fontossági sorrendet állít vagy...."
Na itt mondanám azt, hogy akkor lehet költözni Drágám! Egyrészt ne más akarja nekem megmondani, hogy mire van időm, másrészt ne más döntse el, hogy nekem mi a fontos.
"Na itt mondanám azt, hogy akkor lehet költözni Drágám! Egyrészt ne más akarja nekem megmondani, hogy mire van időm, másrészt ne más döntse el, hogy nekem mi a fontos."
Akkor legyen együtt a munkájával meg a barátaival és ne akarjon párkapcsolatot meg főleg barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!