Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adhat okot szakításra az a...

Adhat okot szakításra az a tény, hogy 7 év és egy gyerek után sem akar feleségül venni?

Figyelt kérdés
Jol megvagyunk egyébként, még csak veszekedni se nagyon szoktunk, minden rendben az életünkkel, de feleségül nem akar venni. Ha rákérdezek, mindig csak elüti valamivel, ennél jobban erőltetni pedig nem szeretném. De szeretnék feleség lenni. Te ezért képes lennél kilépni a kapcsolatodbol?
2014. jan. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Mindenkinek mást jelent a házasság. Nekem azt, hogy ezzel vállal fel teljesen. Gyűrűm már van, volt valami eljegyzés-szerű, bár azt is én szerettem volna, nem az ő ötlete volt.
2014. jan. 17. 11:26
 12/68 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező (#11), az lehet, hogy a házasság mindenkinek mást jelent... de az, ha valakinek fontosabb a forma a tartalomnál, az egyféle jelentéssel bír.

Már bocs, de könyvet is aszerint veszel, hogy milyen a borítása, és nem aszerint, hogy mit írtak bele?

2014. jan. 17. 11:32
 13/68 anonim ***** válasza:
70%
Szia Sorstársam! 14 év, 1 gyerek. Gyűrű van, esküvő nincs. Akar második gyereket, de mondtam, hogy azt csak esküvő után vállalom.
2014. jan. 17. 11:33
 14/68 anonim ***** válasza:
86%

Azért a szövegértés általános színvonalát erősen jelzi, hogy mindenki hétéves gyerekről beszél, a kérdező meg semmi ilyet nem írt...

ON: egy kapcsolat esetén adhat okot a szakításra. Végül is meg se kell nagyon indokolni a dolgot, ha nem jó vele, leléphetsz.

DE ha már van közös gyereketek, akkor nem. A gyerek felelősség, rátok van utalva. Ha egyébként jól funkcionáltok családként, akkor nagyon felelőtlen lépés lenne emiatt felrúgni az egészet. Inkább beszéljétek meg a dolgot és jussatok kompromisszumra.

2014. jan. 17. 11:34
 15/68 anonim ***** válasza:
79%

Ha csak ennyi lenne a bajom a kapcsolattal, nem válnék, ez szerintem egyértelmű. Én is szeretnék esküvőt, de nem tartom létszükségletnek. Emiatt semmiképpen nem szakítanék.

Én akkor léptem volna le, ha gyereket se akar, mert arról egyszerűen nem tudnék lemondani a jövőben.

23L

2014. jan. 17. 11:39
 16/68 anonim ***** válasza:
12%

Hú én nagyon rosszul érezném magam, ha csak azért lenne gyűrűm, mert én akartam. Nem is hordanám a helyedbe, hisz felesleges.

7 évet már elpazaroltál...

2014. jan. 17. 11:40
 17/68 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom, nekem egy 7 éves működő kapcsolat egy gyerekkel mindennek tűnik, de "elpazarlásnak" semmi esetre sem.
2014. jan. 17. 11:44
 18/68 anonim ***** válasza:
81%
Én meg azt nem értem meg, hogy ha a pasinak tök mindegy, akkor azért a személyért, akit szeret, miért nem képes aláírni? Az amúgy is csak egy papír szerintetek, nem? Akkor miért nem lehet egy ilyen "pitiáner" dolgot megtenni a szeretett személyért???
2014. jan. 17. 11:45
 19/68 anonim ***** válasza:
48%

boccs benéztem a hétévet és a gyereket egybevettem, a lényegen mégsem változtat semmit. Van gyerek, és azért felrúgni egy 7 éves kapcsolatot, ami jól működik, ahhoz csak gratulálni tudok. Így vállal fel teljesen...miért amikor gyereket csinált neked akkor nem vállalt fel? megtagadta a nevét a gyerektől? nem tudja mindenki, hogy ti egy család vagytok? Ki kell rakni facebookra, hogy összeházasodtatok? Jézusom mi van veled...

Na meg ez az eljegyzés ráerőltetés, ez is szép húzás volt. Nézd az ő odalát is, nem szeretné, nem szeretné, de miért nem kérded meg a konkrét okot, mi az ami visszatartja ettől?

Jobban éreznéd magad ha ráerőltetnél egy házasságot amit ő nem szeretne? Jobb lenne utána a kapcsolatotok?

2014. jan. 17. 11:47
 20/68 anonim ***** válasza:
89%
A sok ellenzövel szemben én megértelek téged. 7 év és egy gyerek után szeretnéd megkapni azt az elismerést, összetartozás érzést ami szerintem is megillet: Ennyi együttöltött év után szeretném ha a további években is velem maradnál. Legyünk gyerekünkel együtt egy szorosabb kötéssel szilárditott CSALÁD. Ezt szeretnéd. Nem? Szerintem teljesen érthetö.
2014. jan. 17. 11:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!