Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az ügy mögött?

Mi lehet az ügy mögött?

Figyelt kérdés
Takarítottam, és a férjem fiókjában is rendet akartam rakni. Ahogy pakoltam ki a gatyáit, egyszer csak egy piros női selyembugyi bukkant elő. Nagyon megdöbbentem. Ahogy hazajött, mutattam neki, kérdőre vonva, hogy "ez meg mi??". Erre ő azt felelte, hogy ajándéknak szánta nekem. Mondom neki, az ajándékon árcédula is szokott lenni, meg be szokták csomagolni is. erre az volt a válasza, hogy én a kákán is csomót keresek, egyszerű ajándéknak gondolta. DE ezek után nem tudok megbízni benne. 1 ajándékot ne a fiókjában tartson. meg ne egy bugyit. Szerintetek madárnak gondol??
2009. dec. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerü:megnézed uj-e vagy sem.Elgondolkodol:szokott neked ajàndékot venni?Venne neked ilyesmit?Volt màr okod gyanakodni?Màskor is talàltàl ilyesmit?Gyakran jàr el otthonrol?

Vagy valaki szerelmes belé,és neki ajàndékoztàk,ö meg bedugta a fiokjàba,nem tudott jobb helyet...¨

Én féltékeny tipus vagyok,tuti nem birtam volna ki mig meg nem tudom az igazsàgot.De te ott lelötted a poént,hogy ràkérdeztél.Nem kérdeztem volna rà.Este a vacsora közben az asztalon hagytam volna.Akkor ö lehet mondott valamit volna,valami olyat ami elàrulta volna.Vagy a pàrnàja alà dugtam volna,és ha ö megtalàlja,azt mondja-

dràgàm elfelejtettem az ajàndékodat odaadni.Vagy:Ez meg hogy kerül ide?

2009. dec. 1. 14:45
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Mint irtad piros bugyirol van szo.Lehet a parod mikulasra vette neked.Lehet a parod egy jo kis mikulas esti szeretkezest szeretett volna,es felcsigazza a gondolat,hogy o vette Neked a bugyit es megker,hogy ved fel neki stb stb. Lehet szegeny ferjed valoban csak meglepni akart.Ha valakit megcsalnak annak mas jelei is kell,hogy legyenek.
2009. dec. 1. 16:16
 43/47 anonim ***** válasza:

Egy sztorival tudok neked erre valaszolni. Egy hazasparral laktunk egyutt, egyik nap a no jott egy ferfi alsoval, hogy veletlen odakeveredett a ferje fiokjaba es kerdezte, hogy az en parome-e? Hat nem az en parome volt, a pasirol kb 1 honap mulva derult ki, hogy b.zi.

Tehat igen, vannak ilyen sotet faszik, akik hazaviszik a szereto bugyijat. :) Most megnyugodtal? (A tortenetem igaz, nem szemetsegbol irtam)

2009. dec. 1. 16:59
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
De én azt nem értettem soha az ilyen történetekben, hogy tegyük fel, felvisz egy nőt, egymásnak esnek, ruhák a földön, lefekszenek egymással és mikor megy el a nőci nem tűnik fel neki, hogy nincs rajta bugyi? Ez hülyeség. Most gondoljatok bele. Ha naci van rajta azért, mert kinek nem tűnik fel, hogy valami nem stimmel, szoknyánál meg pláne. Vagy most arra gyanakszunk, hogy a szeretőjétől kapta ajándékba, hogy szagolgassa? Vagy most mi a helyzet? Tényleg nem értem, mire gyanakszol konkrétan?
2009. dec. 1. 18:47
 45/47 anonim ***** válasza:
Ha szeretőt tart a férjed, miért tartaná a bugyiját a fiókban? Ez nekem magas. A bugyi a csajon van, abban is megy haza kufirc után. Vagy?
2009. dec. 1. 18:57
 46/47 anonim ***** válasza:
Én most olvastam bele az üzenetsorba. Nekem az jutott eszembe, hogy ez csak egy teszt volt, hogy nyúlkálsz-e a dolgai között. De szerintem is csak ajándéknak szánta. Azóta kiderült, mi történt?
2010. jan. 14. 14:55
 47/47 A kérdező kommentje:
viccnek gondolta, karácsonyi meglepinek vette, csak sietett , és nem csomagoltatta be...megmutatta az árcédulát (eltette) Még a méret is egyezik az én bugyijaimmal :D Én már nem lepődök meg semmin többet.....:)
2010. jan. 15. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!