Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az ügy mögött?

Mi lehet az ügy mögött?

Figyelt kérdés
Takarítottam, és a férjem fiókjában is rendet akartam rakni. Ahogy pakoltam ki a gatyáit, egyszer csak egy piros női selyembugyi bukkant elő. Nagyon megdöbbentem. Ahogy hazajött, mutattam neki, kérdőre vonva, hogy "ez meg mi??". Erre ő azt felelte, hogy ajándéknak szánta nekem. Mondom neki, az ajándékon árcédula is szokott lenni, meg be szokták csomagolni is. erre az volt a válasza, hogy én a kákán is csomót keresek, egyszerű ajándéknak gondolta. DE ezek után nem tudok megbízni benne. 1 ajándékot ne a fiókjában tartson. meg ne egy bugyit. Szerintetek madárnak gondol??
2009. dec. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
70%
hülye liba vagy
2009. dec. 1. 13:25
 22/47 anonim ***** válasza:
72%

oktatás a tökéletességektől?Tényleg így gondolod?

senki nem bántásból mondja azt hogy túlliheged a bugyit

2009. dec. 1. 13:26
 23/47 anonim ***** válasza:
75%
ha rendszeresen dugokat el dolgokat akkor meg mire ez a hiszti?
2009. dec. 1. 13:27
 24/47 anonim ***** válasza:
63%

Paranoiás vagy!

senki se szapult

2009. dec. 1. 13:29
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
neked kell ismerned a férjed. pl szokott e csak úgy meglepni valamivel? esetleg lepett e már meg fehérneművel? gyanúsan viselkedett e mostanában illetve furcsán viselkedik e az utóbbi időben? Van e valami gond a házasságotokban? szerintem ez nagyon összetett dolog és csak te tudod azt hogy ez gyanús e vagy sem.
2009. dec. 1. 13:29
 26/47 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező kommentje:

egyébként a férjem rendszeresen "dugogat" el dolgokat, de átadja aztán. csoki, bon-bon ilyesmi. De ez a bugyi sok.

A komment megírásának időpontja: ma 13:25

2009. dec. 1. 13:30
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

azt azért észreveszed a bugyin hogy új vagy nem? vagy nem?!

És egyből megoldódna az izgulásod!!!

Amúgy valamelyik válaszolónak írnám, hogy én például amit veszek, zacskóstul dugom el, nehogy valami bajuk legyen és nem csak "behányom" valahova...

2009. dec. 1. 13:30
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántani akarlak, de miért gondolod, hogy a férjed oda dugdos női bugyikat, ahol úgyis megtalálod? Szerintem is azt nézd meg volt-e már hordva. Ha új az illatán is érzed, hogy "bolti szaga" van-e.

Egyébként, ha más gyanús dolog nincs a viselkedésében kár idegeskedni! Némelyik férfi nem tudja rendesen előkészíteni a meglepit.

2009. dec. 1. 13:37
 29/47 anonim ***** válasza:
96%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy azok, akiknek itt jár a szájuk, hogy ne parázza túl a kérdező a dolgot, mit szólnának hasonló helyzetben...
2009. dec. 1. 13:40
 30/47 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanez a kérdés volt már pár hónappal ezelőtt. Már akkor is kiderült, hogy kamu. Egy bugyiról simán meg lehet állapítani, hogy új-e vagy egy nőről került le. Szagold meg :D
2009. dec. 1. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!