Hogy lehet túltenni magad egy olyan férfin, aki a hátad mögött porig aláz?
Figyelt kérdés
Aki előtted úgy tesz mintha nagyon élvezné a társaságod és mintha harmónikus lenne a kapcsolatotok, de a hátad mögött olyanokat mond hogy nem bír téged és nem szeret egy légtérben tartózkodni veled és hogy tele van már úgyhogy megy üríteni hozzád! Egyértelműen hazudozik össze-vissza és minden ok nélkül spam listára tesz. Te megteszel érte mindent és ha segítség kell is hozzád szalad, ha veled van meg azt érezteti hogy minden oké. Amiket megtudtam a szemébe nem mondhatom, mert megkért az illető aki mondta, hogy kezeljem bizalmasan, mert csak balhé lenne. Én ezt tiszteletben tartom, de rettenetesen ideges vagyok. :(:( Hogy tudod túltenni magad egy ilyen helyzeten, ahol mint nőt teljesen megaláznak?2011. szept. 4. 23:00
1/12 anonim válasza:
Ne hallgass az illetõre, mert lehet rosszat akar neked, vagy pedig àlljon ki valóban melletted és mondja meg a szemébe a pàrodnak.
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos valóban igaz. Legalábbis egy része, ugyanis van amit smsben és chatben írt neki,azokat meg is mutatta. :( Pedig először én is reméltem, hogy ez csak egy rosszindulatú próbálkozás.
2011. szept. 4. 23:11
3/12 anonim válasza:
velem is eljátszotta ezt egy volt exem... amikor figyelmeztetett egy ismerősöm, utánajártam a dolgoknak... ott viszont az illető nem kért névtelenséget... járj nyitott szemmel, ha tényleg aláz a hátad mögött nem érdemel meg téged...
4/12 anonim válasza:
egyébként nem lehet magadat túltenni ezen... kimondhatod, hogy megbocsátod, de elfelejteni nem lehet az ilyet...
5/12 anonim válasza:
Ha igaz,akkor minek vagy még egy ilyen bunkóval, keress egy normàlisabbat,akinek érsz a szemében valamit.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok már vele lenni, bármennyire is szeretem. A tiszteletem elveszett irányába. De nem tudom, hogyan tehetném túl magam ezen. Köszi mindenkinek hogy írt!
2011. szept. 4. 23:19
7/12 anonim válasza:
Csakis ùgy tudod tùltenni magadat, hogy arra gondolsz, milyen alattomos volt veled szemben. Nem érdemli meg, hogy szeressed.
8/12 anonim válasza:
Ha a tàrsad azt mondja, hogy veled akar lenni és veled is van, akkor teljesen mindegy mit mond egy màsiknak.
Ha te szereted a tàrsadat, akkor elsősorban neki hiszel,nem hagyod, hogy más beleszóljon a kapcsolatotokba.
Ha velem történt volna ez, akkor azt válaszoltam volna a "megmentőmnek" hogy ne szóljon bele, mert ha a páromnak baja van velem, azt velem fogja megbeszélni, nem pedig egy kívülállóval.
Az illető megkért, hogy kezeld bizalmasan amit mondott nehogy balhé legyen? Balhé kinek? És te ennek hiszel? El kell utasítani az ilyesmit, nem szabad kiváncsiskodni.
9/12 anonim válasza:
Majd idővel túlteszed ha lesz egy olyan párod aki ,megbecsül, szeret és őszinte hozzád egy ekkora paraszt még azt sem érdemli meg h rosszul érezd magad miatta, ez az ő szegénységi bizonyítványa
10/12 anonim válasza:
Lépj túl nem éri meg az idegeskedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!