Hogy lehet túltenni magam a szakításon?
Két és fél év után,ma délelőtt szakítottam a párommal..besokalltam a viselkedéséből.. eljárt nélkülem bulizni, mindig csak a haverjaival volt,velem alig-alig..megmondtam neki,hogy menjen bulizni,de tudjak róla,ne hazudjon.. tegnap este letettük a telefont,hogy "alszok", és nyugodtan aludtam el én is.. mire reggel már csörög a telefonom,haverja hív,hogy a barátom merre van,és kijózanodott -e már?!? Csak néztem..ennyit a megváltozásáról. Felkaptam a vizet, hívogattam,mint valami őrült egész délelőtt,fel sem vette..megírtam neki sms-be (okés,nem szép dolog sms-be szakítani, de délután sem lesz otthon,és holnap sem), hogy ennyi,ne is keressen,nem akarok vele lenni..
Őszintén megmondom imádom a gyereket,ő a mindenem,nagyszerű srác volt az elején,csak jöttek a pénzügyi gondok, aztán a haverokkal tombolja ki magát.. nekem ez nem okés, ha ő ezt akarja,akkor legyen..az idegrendszerem teljesen kikészült a sok vitától.. nagyon szeretem a mai napig, szerintetek,valaha el fogom tudni felejteni? minden percben azt várom,hogy mikor csörög a telefon,mikor hív,mikor jön be az ajtón.. arra gondolok,hogy vajon mint csinálhat, mi lehet vele.. szakítottam..de ő az életem. .a régi szép pillanatok.. görcsbe van a gyomrom,hányingerem van,sírok.. mikor lépek túl ezen?? Ne is várjam,hogy keressen? teljesen magam alatt vagyok.. nem érdekelnek a bulik, sem a barátok, így volt szép az élet,hogy iskola és ő..
Köszönöm előre a válaszokat! L/18 (párom 22éves..)
Az eleje a legnehezebb mindig, de ne add be a derekad! Ha kimondtad, hogy vége akkor legyen vége!
23/N
idővel túlteszed magad rajta,csak az elején ilyen nehéz.
mindenképp próbálj társaságba lenni és olyasmiket csinálni ami nem rá emlékeztet.
pl. keress új hobbit amit szívesen csinálsz,tanulj valami újat,csináltass új frizurát meg ilyesmik.
minnél kevesebbet próbálj gondolni rá.
figyelj ha ő nem akart változtatni a viselkedésén érted akkor ő sem érdemli meg,hogy ennyire kilegyél miatta!
18L
http://www.youtube.com/watch?v=9fBq3XXrDy0&feature=share
ezek a zenék..tönkre tesznek..:'(
Imádom,és akkora egy hülye vagyok,tudom,de Ő kell nekem..nem tudom mással elképzelni az életem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!