Hogy lehet túltenni magad egy olyan férfin, aki a hátad mögött porig aláz?
Figyelt kérdés
Aki előtted úgy tesz mintha nagyon élvezné a társaságod és mintha harmónikus lenne a kapcsolatotok, de a hátad mögött olyanokat mond hogy nem bír téged és nem szeret egy légtérben tartózkodni veled és hogy tele van már úgyhogy megy üríteni hozzád! Egyértelműen hazudozik össze-vissza és minden ok nélkül spam listára tesz. Te megteszel érte mindent és ha segítség kell is hozzád szalad, ha veled van meg azt érezteti hogy minden oké. Amiket megtudtam a szemébe nem mondhatom, mert megkért az illető aki mondta, hogy kezeljem bizalmasan, mert csak balhé lenne. Én ezt tiszteletben tartom, de rettenetesen ideges vagyok. :(:( Hogy tudod túltenni magad egy ilyen helyzeten, ahol mint nőt teljesen megaláznak?2011. szept. 4. 23:00
11/12 anonim válasza:
először is lapát, utána meg sulykold azt, hogy Ő! a szemétláda, hogy ezt bárkivel megtette, hogy erre képes volt a kétszínű állatja. NEKED az ő szemétségéhez semmi közöd és nem tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!