Van itt még olyan, akit kibeszélnek a szülei a háta mögött?
Ugye, milyen sz.r érzés?
Nem arra gondolok, hogy a szülők megvitatják egymás között a gyerek gondjait, hanem arra, hogy lemondják, ócsárolják őt.
Igen nagyon sz.r érzés. Velem apám csinálja ezt. A szemembe jópofizik, anyámnak meg elhord mindennek a hátam mögött. Pedig nincs is rá oka, csak nem fogja fel, hogy a kislánya már felnőtt nő és nem tud befolyásolni, mint kiskoromban.
És csodálkozik, hogy nem tisztelem. Nincs is mit tisztelni rajta, ha annyi nincs benne, hogy őszinte legyen hozzám, a saját lányához.
Utolsó:
Dettó ilyen az én anyám is.
Ismerős érzés, igaz nekem bátyám meg anyám csinálta, de rövid úton leállítottam őket.
Nálunk a következő volt a szitu: indultunk valahova, és jól összekaptunk tesómmal (16 évvel idősebb). Iszonyatosan stresszes időszakom volt, és az volt az utolsó csepp, sírva elmentem a fürdőbe, hogy megmossam az arcom.
És hallottam, hogy mondja anyámnak, hogy menjek el pszichológushoz, mert én nem vagyok normális.
Nagyon kiakadtam, és bár nem szoktam kiabálni, ordítva közöltem vele, hogy ha szerinte orvosra van szükségem, akkor nekem mondja, ne anyánknak, és közel a 40hez lehetne benne ennyi, hogy a szemembe mondja a dolgokat, meg hogy látom csak akkor nagy a szája, ha nem vagyok ott és úgy kell ócsárolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!