Van itt még olyan, akit kibeszélnek a szülei a háta mögött?
Ugye, milyen sz.r érzés?
Nem arra gondolok, hogy a szülők megvitatják egymás között a gyerek gondjait, hanem arra, hogy lemondják, ócsárolják őt.
jééézusom. ez komoly? vannak ilyen szülők? ez nekik miért élvezet?
nem is hallottam még ilyen ősökről. igaz, engem csak anyám nevelt, de sose hordott el senkinek, semminek. inkább próbált jobb színben feltüntetni :)
Engem az egész família szeret kibeszélni. Sajnos nagyon kilógok, ők amolyan racionális, otthon ülős emberek, és úgy gondolják, hogy én meg nagyképű és beképzelt vagyok, csak mert vannak álmaim és elhiszem, hogy megtudom őket valósítani.
Tudod milyen érzés, amikor egy családi parti közepén ott állsz az ajtó mögött, és hallgatod, hogy már megint mennyire el vagy szállva magadtól, csak mert örülsz, hogy új munkát kaptál? Hogy milyen gonosz vagy, mert nem törlöd ki a mártír, agresszív anyád hátsóját? Hogy majd úgyis jól pofára esel, mert nehogy azt hidd már, hogy neked sikerülni fog egy pesti egyetemre elmenni tanulni?
Hát igen... ha csak a szülő beszélne ki, még a két kezemet összetenném. ÉN egyébként már megcsináltam, hogy szépen odaálltam a család elé, és jó hangosan megkértem őket, hogy most akkor legyenek már olyan kedvesek a szemembe mondani, mégis mi a franc bajuk van velem. Akkor persze jött, hogy ők nem mondtak ilyet, meg ha mondtak, akkor is igazuk van és így tovább.
És akkor majd csodálkoznak, ha elköltözésem után megszakítom velük a kapcsolatot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!