Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan, akit...

Van itt még olyan, akit kibeszélnek a szülei a háta mögött?

Figyelt kérdés

Ugye, milyen sz.r érzés?

Nem arra gondolok, hogy a szülők megvitatják egymás között a gyerek gondjait, hanem arra, hogy lemondják, ócsárolják őt.

2011. júl. 16. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én szüleim a szexuális szokásaimat beszélik ki... :S Amikor elmondtam anyámnak, hogy már nem vagyok szűz, egyből rohant apámhoz hogy jaaj a kislányod nagylány lett. De a legrosszabb az volt, amikor anyám megtalálta a szekrényemben a barátomtól kapott szexi fehérneműt (ami hétköznapi viseletre nem alkalmas) és azt is rögtön vitte apámhoz. Nem is érdekelte, hogy ez nekem mennyire ciki...
2011. júl. 16. 12:52
 12/14 anonim válasza:
én szerintem meg mond meg anyádnak meg apukádna hogy kapjon be egy eres F*szt:);)
2011. júl. 16. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:

jééézusom. ez komoly? vannak ilyen szülők? ez nekik miért élvezet?

nem is hallottam még ilyen ősökről. igaz, engem csak anyám nevelt, de sose hordott el senkinek, semminek. inkább próbált jobb színben feltüntetni :)

2011. júl. 16. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem az egész família szeret kibeszélni. Sajnos nagyon kilógok, ők amolyan racionális, otthon ülős emberek, és úgy gondolják, hogy én meg nagyképű és beképzelt vagyok, csak mert vannak álmaim és elhiszem, hogy megtudom őket valósítani.

Tudod milyen érzés, amikor egy családi parti közepén ott állsz az ajtó mögött, és hallgatod, hogy már megint mennyire el vagy szállva magadtól, csak mert örülsz, hogy új munkát kaptál? Hogy milyen gonosz vagy, mert nem törlöd ki a mártír, agresszív anyád hátsóját? Hogy majd úgyis jól pofára esel, mert nehogy azt hidd már, hogy neked sikerülni fog egy pesti egyetemre elmenni tanulni?

Hát igen... ha csak a szülő beszélne ki, még a két kezemet összetenném. ÉN egyébként már megcsináltam, hogy szépen odaálltam a család elé, és jó hangosan megkértem őket, hogy most akkor legyenek már olyan kedvesek a szemembe mondani, mégis mi a franc bajuk van velem. Akkor persze jött, hogy ők nem mondtak ilyet, meg ha mondtak, akkor is igazuk van és így tovább.

És akkor majd csodálkoznak, ha elköltözésem után megszakítom velük a kapcsolatot....

2011. júl. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!