Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az ügy mögött?

Mi lehet az ügy mögött?

Figyelt kérdés
Takarítottam, és a férjem fiókjában is rendet akartam rakni. Ahogy pakoltam ki a gatyáit, egyszer csak egy piros női selyembugyi bukkant elő. Nagyon megdöbbentem. Ahogy hazajött, mutattam neki, kérdőre vonva, hogy "ez meg mi??". Erre ő azt felelte, hogy ajándéknak szánta nekem. Mondom neki, az ajándékon árcédula is szokott lenni, meg be szokták csomagolni is. erre az volt a válasza, hogy én a kákán is csomót keresek, egyszerű ajándéknak gondolta. DE ezek után nem tudok megbízni benne. 1 ajándékot ne a fiókjában tartson. meg ne egy bugyit. Szerintetek madárnak gondol??
2009. dec. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Este vedd fel,és ha nagyon bevadul,akkor tényleg a tiéd.Ha lepattint,akkor sajna másé.Vagy lehet,hogy régen ott van nála,mert arra indul be.
2009. dec. 1. 13:07
 2/47 anonim ***** válasza:
77%
Ha vkié az a bugyi és a fiókjába hordja, ahol megtalálhatod, már ne haragudj,de nem normális. Nem lehet,h tényleg ajándék?
2009. dec. 1. 13:07
 3/47 A kérdező kommentje:
gondolom azért volt a fiókba, mert eldugta!
2009. dec. 1. 13:08
 4/47 anonim ***** válasza:
71%
Gondolod annyira hülye,hogy más nők bugyiját tartja a fiókjában?Ez nagyfokú butaságra vallana.Túlspilázod a dolgot.
2009. dec. 1. 13:09
 5/47 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha annyira rafkós, hogy azt gondolja, hogy úgyis "átlátszó" dolognak tartanám, hogy a fiókba tartja? Meg elis felejthette. Belerejtette, oszt ottmaradt.
2009. dec. 1. 13:10
 6/47 anonim ***** válasza:
52%
Hát hallod én nem tudnék 1 ilyen féltékeny nővel élni aki minden mögött fondorlatot sejt.Adott már rá okot,h ne bízz benne?Ezzel lehet a legjobban kikészíteni vkit.
2009. dec. 1. 13:12
 7/47 anonim ***** válasza:
85%
Árcédula az ajándék bugyin?!
2009. dec. 1. 13:13
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg hol és mennyiért vette, mert szeretnél benne megbízni.
2009. dec. 1. 13:14
 9/47 anonim ***** válasza:
67%
Kérdezel, aztán meg elkezdesz mind válaszolót győzködni hogy nincs igaza, mert a férjed hazudik, és tuti megcsal :S
2009. dec. 1. 13:14
 10/47 anonim ***** válasza:
72%
13:14-es ne mondj már neki ilyeneket mert eszement lesz ha pl. elmegy a boltba és épp akkor nem lesz olyan bugyi( mert elfogyott)
2009. dec. 1. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!